Jump to content

BloOndoW

Membru
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

    Never

BloOndoW's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine deoarece nu am idee nu gasesc functia ce imi strica job-urile si portile. Job-urile : In gm job-urile arata ca nu au nici-o problema si in joc nu merg comenzile, de ce? HELP! Porti : Portile se deschid bine intrand in pamant dar nu se mai inchid si raman blocate in pamant, ce are?! hELP! Sper sa ma ajutati.
  2. Buna ziua as dori sa ma ajutati daca stiti cum pot sa scot "ICONITA" aceea ce arata la case(VERDE) cand este libera pentru cumparat cat si dupa ce este cumparata sa numai apara 3DText-ul acela cu informatii si problema asta este si la bizuri. 2) As dori sa stiu cum sa fac la /b sa apara si id-ul persoanei care a scris pe /b, EX " Nume_Prenume[iD.2]. 3) Cum pot sa scot chestia care zice "Ai intrat in masina cu idul: 30 Faction: None, The State s.a", nu imi este de folos si nu am ce sa fac cu ea. 4) Cum pot sa scot armura + armele de la /aduty si sa ramana doar viata normala si sa apara culoarea deasupra capului. Multumesc frumos, raman dator.
  3. Deci cand pornesc gamemodu in PC mi se logheaza tot tot, iar cand il urc pe host nu mai trece de etapa cu Login. ce pot sa fac?
  4. Deci la gamemodu cand intru intr-o casa /biz/factiuni nu am pickup cu comenzile : /enter , /exit imi intra direct si imi iese direct si poate sa intre oricine in factiune in interior si totu e un balamuc cum fac , ajutatima va rog frumos..
  5. Buna seara, am o problema. 1.Daca nu va suparati cum setez bani,rpurile,levelu etc la cont cand cineva isi face un cont nou. 2. Cum pot sa scap de aceste marcaje facute pa harta cu , culori! help. http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp055bx.png/ 3. Am un sistem de afk in gm dar nu stiu cum sa il scot care dupa 1 minut iti da Server closed connection de ce? Ajutatima va rog frumos.
  6. Nu va suparati imi puteti unde gasesc liniile cu setarea banilor cand iti faci cont nou, levelul, RP point din GM. Si nu stiu cum se cheama dar am un sistem de afk deci daca stai mai mult de 1min iti da SCC de la ce oare cum il pot scoate? multumesc frumos este urgent!!!!!!
  7. Multumesc pentru ajutorul dat aici, puteti da CLOsed.
  8. Acuma am rezolvat cred problema dar cand pornesc serveru imi da ceva cu JUNKBuster download sau ce fac?
  9. in server-ul Linux nu gasesc astea : samp-server.exe , announce.exe, samp-query.exe si server.cfg | gasesc doar announce si server.cfg de ce?
  10. nu merge frate .... dar am auzit ca poti sa il schimbi direct din GAMemode cum?;op
  11. Dute in server.cfg si activezi filterscripts asta este o varianta
  12. Este in GM dar nu am gasit : SetVehicleNumberPlate nu il gaseste in GM.. nu stiu ce sa zic..
  13. Salut cred ca stiti toti SCRIPTUL acela care iti imatriculeaza masina EX: IS-02-BOs etc.. / cum il pot sterge? multumesc frumos.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.