Jump to content

Ezekiel

Membru
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

    Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ezekiel's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. nu ti-a mers pentru ca e pentru 0.3d, iar tu cel mai probabil ai incercat pe alta versiune. facusem eu versiunea pentru 0.3e, dar nu stiu sigur daca o mai am in pc.
  2. esti sigur ca problema e versiunea serverului? L-ai recompilat tu tot cu 0.3e si ai vazut ca merge sau ai pus .amx-ul pe care ti l-a dat akord? e posibil sa-ti fi setat akord din script sa primesti kick, ca de obicei asa face ). cand le dadea gamemode-ul astora nu punea include-urile si era cam greu sa le gasesti. e versiunea pe mysql?
  3. pune la inceputul gamemode-ului #pragma tabsize 0
  4. daca ai serverul pe windows instaleaza .NET Framework. ar trebui sa mearga
  5. prea tare plugin-ul, o sa iau si eu codul sursa sa vad "cum sta treaba" :d
  6. doamneeeee linia omule, nu ce iti arata tie cand compilezi. uita-te la ce a spus stuntman :|
  7. da...modifica GivePlayerMoney(playerid, suma) din public-ul sau comanda respectiva in loc de suma (cat aveai tu acolo), pui o alta valoare
  8. adica ai pus playerid cu "P" ...asta era problema
  9. are cele mai mari sanse sa nu mearga )
  10. cred ca asta e problema...am patit-o si eu de cateva ori...in "tinerete" )
  11. ai modificat cumva vreun textdraw cu {cod culoare} ? adica TextDrawCreate(x,y,"{FFFFFF}Server");
  12. pai in cazul in care ai deja sistemul de masini personale, ele sunt puse probabil intr-un fisier text, asa ca intra in samp pui masina unde vrei, dai /save iei coordonatele, apoi intri in scriptfiles/cars.cfg si modifici acolo coordonatele in cazul in care nu ai sistemul de masini si vrei sa faci tu unul, nu o sa reusesti...[ai zis ca esti incepator]
  13. ma deci tu ai comanda ban, ceva de genul asta: if(strcmp(cmd, "/ban", true) == 0) { if(IsPlayerConnected(playerid)) { tmp = strtok(cmdtext, idx); if(!strlen(tmp)) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "USAGE: /ban [playerid/PartOfName] [reason]"); return 1; } giveplayerid = ReturnUser(tmp); if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1) { aici o pui, dupa if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1) { pui aia si aproape de sfarsit inchizi acolada corespunzatoare, tre sa iti dai seama unde sa o inchizi ca e simplu..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.