Jack Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Cand scrie un player injuraturi sau o reclama cum fac sa o cenzurez si sa ii dea mute pt 2 minute sau mai multe(nu neaparat trebuie sai dea mute )Pls help
NeO Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Ai asta în Ladmin,pe care am în?eles c? l-ai editat tu.H?h?h?h?.(minciun? de la Pepsii)umpli sectiunea discutii scripting ?i ?la zice c? ai editat ladmin ?i c? ai f?cut un fs de anima?ii,pe când acel ladmin(editat de vampir_md cred,) e din DKR.Defapt tot serveru e (din) DKR.
TzAkS Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Pune`ti junkbuster si la BadWords pui cuvintele care vrei tu
Jack Posted November 2, 2011 Author Report Posted November 2, 2011 Ai asta în Ladmin,pe care am în?eles c? l-ai editat tu.H?h?h?h?.(minciun? de la Pepsii)umpli sectiunea discutii scripting ?i ?la zice c? ai editat ladmin ?i c? ai f?cut un fs de anima?ii,pe când acel ladmin(editat de vampir_md cred,) e din DKR.Defapt tot serveru e (din) DKR.Tu chiar il crezi pe Pepsii?=))LOLApropo TzAkS ms merge;)
Pepsii Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Tu chiar il crezi pe Pepsii?=))LOLApropo TzAkS ms merge;)Vezi k pepsii e on http://progamingcomunity.webs.com/
Question
Jack
Cand scrie un player injuraturi sau o reclama cum fac sa o cenzurez si sa ii dea mute pt 2 minute sau mai multe(nu neaparat trebuie sai dea mute )
Pls help
4 answers to this question
Recommended Posts