Jump to content

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Am facut fix cum a spus tutorialul dar nam nici un bot:|

Poate cineva sami zika si sami dea fix cum trb sa fak adika sami zika linia

NPC....... o pui In GM la OnGameModeInt

si sami dea direct boti facuti de el si sami zika unde sai bag etc....

As dori cam vrei 10boti:-??

Multumesc:)

Posted

Salutare.. as vrea sami pun si eu pe server cativa NPC dar serverul meu are register account.. asa k ..

intrebare este... Exista vreun mod sa pot pune npc pe un server cu register account ?

Ast raspuns bft

Posted

Salutare.. as vrea sami pun si eu pe server cativa NPC dar serverul meu are register account.. asa k ..

intrebare este... Exista vreun mod sa pot pune npc pe un server cu register account ?

Ast raspuns bft

Gandesti?Cum naiba sa se inregistreze un bot pe-un server, OMFG!

Guest Mr.Flaviu
Posted

Deci fac tot ce ai spus tu mai sus adaug botu si cand intru pe server nu apare de ce? cu ce am gresit?

• Administrator
Posted

Deci fac tot ce ai spus tu mai sus adaug botu si cand intru pe server nu apare de ce? cu ce am gresit?

Ii foarte usor. Esti sigur ca ai facut exact cum a scris cmg4life ? Mai verifica odata. ;)

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• 2 weeks later...
Guest docker
Posted

foarte frumos  ;D  ;D  ;D

Guest docker
Posted

Am si eu o intrebare unde gasesc FS npc_record?

• 1 month later...
Posted

Pentru cei carora le scrie "numeNPC" has joined the server..blabla si apoi imediat il da afara trebuie sa adaugati:

if(IsPlayerNPC(playerid))
{
    return 1;
}

la OnPlayerConnect,OnPlayerSpawn si OnPlayerRequest apoi va merge sigur :)

www.gLand.ro -- All About Professional Gaming

• 2 weeks later...
Guest KenSAMP
Posted

Pentru cei carora le scrie "numeNPC" has joined the server..blabla si apoi imediat il da afara trebuie sa adaugati:

if(IsPlayerNPC(playerid))
{
    return 1;
}

la OnPlayerConnect,OnPlayerSpawn si OnPlayerRequest apoi va merge sigur :)

Nu merge, tot mi-l scoate

[npc:join] numeNPC has joined the server.

[npc:part] numeNPC has left the server.

Guest eTeRn_C
Posted

Merge si pe serverele Godfather ?

am incercat si nu apare nimic :-??

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

observ ca GF are ceva "same ip" = Kick... uitati-va cu atentie si-l rezolvati

-Toate tutorialele postate intra aici sau puneti-le direct [url=http://www.sa-mp.ro/forum/index

• 3 weeks later...
Posted

Bun.. am facut si io dupa tutorial exact mia mers fara probleme trenul a fost adaugat in consola imi apare ca npc-ul sa conectat nu il scoate de pe sv sau chestii de genu dar cand intru pe sv .. butu nu e e doar trenu tinand cont ca in,consola a aratat ca sa conectat..  ??? ??? ???

Posted

Merge si in gf.Doar ca trebuie sa te enervezi putin pana reusesti.Trebuie sa ii faci sa treaca de sistemul de inregistrare.Eu am 8 boti pe server. 1 pe tren, 4 pe autobuz, 2 pe avioan si o dansatoare in cazino.Merg fara nici o problema.

• 2 weeks later...
Posted

Sal'tare... Am urmat tutorialul, tot ceea ce trebuia facut am facut, dar am intampinat o problema: "npc-ul nu se misca de la locul lui de spawn... adica nu se urma in masina, nu face nimica..." ... am urmatit si facut TOT tutorialul.

• 2 weeks later...
Posted

Merge si in gf.Doar ca trebuie sa te enervezi putin pana reusesti.Trebuie sa ii faci sa treaca de sistemul de inregistrare.Eu am 8 boti pe server. 1 pe tren, 4 pe autobuz, 2 pe avioan si o dansatoare in cazino.Merg fara nici o problema.

Si cum i-ai facut sa treaca de sistemul de inregistrare ?? ca la mine se conecteaza pe server si raman la inregistrare si nu se misca nu fac nimic stau acolo.

Posted

Si cum i-ai facut sa treaca de sistemul de inregistrare ?? ca la mine se conecteaza pe server si raman la inregistrare si nu se misca nu fac nimic stau acolo.

pui:

La OnPlayerConnect:

if(IsPlayerNPC(playerid)) return 0;
La OnPlayerSpawn:
if(IsPlayerNPC(playerid)) return 0;

si ar trebui sa-ti mearga

Posted

Mersi mult stuntman +1 de la mine si la fel pt cmg4life .

Ps. Merge si pe gf:X

Cu placere, dar ... s-a scos sistemul respect :))

De la Farse stiu faza cu IsPlayerNPC ;D

• 2 weeks later...
Posted

Inca o dilema :D cum adug skin si culoare??

public OnPlayerSpawn(playerid)
{
    if(IsPlayerNPC(playerid)) //Verifica daca playerul este NPC
    {
        new npcname[MAX_PLAYER_NAME];
        GetPlayerName(playerid, npcname, sizeof(npcname)); //Luam numele NPCului
        if(!strcmp(npcname, "NUME", true)) //Verificam daca numele NPCului este "NUME"
        {
            SetPlayerColor(playerid, culoare)
            SetPlayerSkin(playerid, skinid)
        }
        return 1;
    }

//Celelalte lucruri din OnPlayerSpawn

return 1;
}

inlocuiesti culoare cu culoara dorita si skinid cu id-ul skin-ului ( cred nu garantez )

Samp.OnlyPro.ro - RolePlay - Join Us !