Jump to content

cmg4life

V.I.P
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cmg4life

  1. Noroc cu @-=[Vyorel]=- ca mi-a dat mail ! Va pup pe toti! Mi-a dat o lacrima cand am citit topicul asta #goodoldtimes !
  2. Mai traiesti brailene ? :P

    1. -=[Vyorel]=-

      -=[Vyorel]=-

      Da bine-nteles :)

      Tu esti viu? :))

       

  3. cmg4life

    Ajutor

    Ce mod folosesti ? Ai respectat exact tutorialul ? Modul tau cere vre-un fel de loghare sau asa ceva ?
  4. Pentru geniul de mai sus cu "sunteti prafi" : Esti praf, prietene. 1. Pt ca-i faci pe altii, 2. Pt ca te dai rotund si habar n-ai. Iar on topic: Daca depasesti limita de obiecte dintr-o zona bazata pe draw distance-ul folosit de obiecte, cele in plus, nu vor aparea. Limita parca era 200, daca depasesti 200 de obiecte intr-o zona de 150.0 (unitati sa-mp), vor aparea doar 200, cele mai apropiate de player. Cel mai bine e sa faci mape cu zone de 200 de obiecte sau mai putin, lasand putin spatiu intre ele pentru a putea fii vazute, fara intreruperi sau aparitii bruste. Eu folosesc Streamer plugin si sunt multumit de el.
  5. Pentru simplul mod cretin in care ai putut sa scrii topicul asta, nu o sa te ajut. Doar postez sa nu te las in prostia ta: playery = playeri . ie = e . facuto = facut-o (se aude si in vorbire). Invata sa vorbesti... te faci de ras si de c*c*t .
  6. cmg4life

    Reduce lag

    Foloseste plugin-uri in loc de FS-uri, de genul, Streamer Plugin in loc de xObjects, sscanf 2.0 , plugin-ul, in loc de simplul include. Timerele sa nu aibe mult cod si dificil, iar ele sa nu coincida, de exemplu, 2 timere care se repeta, unul de 3 secunde iar unul de 6 secunde, evident ca ele se vor intalni la un moment dat, ceea ce face serverul sa le execute pe amandoua, deci, e ca si cum ar executa 1 timer mai maricel. Queriurile de la SQL pot duce la Lag Spikes, adica mici momente de pauza in gameplay. Editarea/Scrierea/Stergerea fisierelor, in functie de cum le faci, pot duce la Lag Spikes. Multe "if"-uri intr-un callback, iar, lag. Serverul nu va trece la urmatorul callback pana cel curent nu e gata, de exemplu, nu va trece la Spawn daca Death nu e gata. Deci incearca sa rezumi codul cat mai mult. Repetarea functiilor care au rol de a lua informatii legate de player, de exemplu, GetPlayerVehicleID(playerid), in loc sa-l iei de o suta de ori intr-un callback, mai bine il iei o data si il folosesti de o suta de ori, adica, new id = GetPlayerVehicleID(playerid); si folosesti "id" in loc de "GetPlayerVehicleID(playerid)" . Loop-urile succesive, sau cele mai lungi, pot duce la Lag. Distrugerea Textdraw-urilor care n-au fost facute deja, poate duce la inghetarea unui intreg callback. (nu stiu daca a fost deja reparata chestia asta). Si cam atat imi vine in minte. Unele chestii poate au fost reparate, unele poate nu. Nu stau sa urmaresc tot forumul .com .
  7. Bine Van Dame... (aiurea ca nu avem simley care rade)
  8. Dar de ce nu faci fiecare rand un string, iar apoi faci un string mai mare cu celalte stringuri ? Apoi sa-l bagi in dialog? Eu unul nu sunt un mare fan al functiilor kre pot fii inlocuite printr o simpla chestie, cum ar fii mai multe string-uri.
  9. cmg4life

    [GM]NRG Race

    Anunta-ma cand ai permisiunea lu Farse.
  10. Am zis pt ca pe vremea mea, inainte sa apara Dialogul, se foloseau si meniuri, iar in meniu selectai cu Space, iar cu Enter ieseai. Pt Problema: Pune-le pe amandoua intr-un singur FS, si ai grija sa nu aibe acelasi ID la DIALOGID... E o problema intalnita si la meniurile alea vechi si la dialogurile astea noi.
  11. Cu ce tasta selectezi ? Si e meniu sau Dialog ?
  12. Filterscript* ... invata frate sa scrii ... Baga Textdraw-ul in GM si fii sigur ca il arati cu TextDrawShowForPlayer sau ForAll
  13. Adica sa scrii si sa citesti fisiere. Folosit ori file.inc de la sa-mpul de baza, ori Dini si d-astea. Sunt tutoriale cu caru.
  14. cmg4life

    Cine are

    De fapt: http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerEnterCheckpoint http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerCheckpoint
  15. cmg4life

    [APP]IP get

    Mie mi se pare bun. Decat sa stau o suta de ani pana intru pe un site, dau un click copiez si dau add, si gata... Bravo man. Simplu dar bun.
  16. http://wiki.sa-mp.com/wiki/Per-player_variable_system http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetTimerEx
  17. Stergi return 1; ala, n-are nici o treaba el acolo.
  18. cmg4life

    Auto-Afk

    Pune un timer cu SetTimerEx "AFKCheck" si in timer iei pozitia si o verifici cu cea veche mereu, daca sunt aceleasi, e AFK. Daca nu, nu este sau a revenit.
  19. Si ai grija cum vorbesti, oamenii astia incearca sa te ajute noobule. Se intampla asta din cauza ca ai meniuri in 2 filterscripturi, se bat ID-urile cap in cap. Ori le bagi pe amandoua in GM ori treci pe Dialoguri cum ti-a zis si zhero. Pe viitor citeste reguliile sau ai ban.
  20. Plus, Gamemode-ul e public, deci are propriul topic.
  21. Vezi daca are o distanta de stream sau virtual world/interior, sa fie toate -1 iar la distanta 250.0. Daca nu e asta, ai topicul la streamer, posteaza acolo.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.