gabbii Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Cum pot face cand un player cu viata mai mica de jumate sa se miste imagine ca si cum ai fi drogat si sa mearga incet?Nu vrreau totul mura in gura:D !
IstuntmanI Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerDrunkLevelAia ca si cum ar fi drogat, banuiesc ca te referi la animatia aia, mai bine fara, nu e asa bun cu ea.
gabbii Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 io vreau sa fac cand un player are viata mai mica de jumate sa se execute un anim si sa scada viteza de mers
gabbii Posted October 23, 2011 Author Report Posted October 23, 2011 scz pt dublu post da ma puteti ajuta cu treaba asta?
Demoslasher Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Daca nu se raspunde ineamna ca nu stie ....Si nu cred ca se poate asa ceva:|
TheGuardianAngel Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Ba se poate dupa ce un jucator intra intr-un pickup numit "Adrenaline"Id-ul pickupuluiAdrenalin pill - 1241Ii poti face o comanda care sa verifice viata jucatorului si cand are o valoare mica sa spawneze pe pozitia curenta a jucatorului acest pickup Farse si cu mine am incercat ceva asemanator mai de mult pe ro-zone si mergea perfect nu stiu daca a fost scos in ultimele versiuni ale sa-mpului.
IstuntmanI Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Ba se poate dupa ce un jucator intra intr-un pickup numit "Adrenaline"Id-ul pickupuluiAdrenalin pill - 1241Ii poti face o comanda care sa verifice viata jucatorului si cand are o valoare mica sa spawneze pe pozitia curenta a jucatorului acest pickup Farse si cu mine am incercat ceva asemanator mai de mult pe ro-zone si mergea perfect nu stiu daca a fost scos in ultimele versiuni ale sa-mpului.Acum iti da super-viteza ( dar nu in masina ), e tocmai opusul... e ciudat.SetPlayerVelocity - desi nu prea e bun sa scazi viteza de mers cu asta. xD
Question
gabbii
Cum pot face cand un player cu viata mai mica de jumate sa se miste imagine ca si cum ai fi drogat si sa mearga incet?
Nu vrreau totul mura in gura:D !
6 answers to this question
Recommended Posts