Jump to content

Demoslasher

Membru
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Demoslasher

  1. Ma ajuta cineva? EDIT : inainte mergea cand am facut , am schimbat coordonatele de la noste masini si nu a mai mers Nu se poate crea un script ceva sa nu mai scada banii?
  2. Niciunul , am scos tot ce tinea de Hack din GM si din FS-uri ... Dar nu sunt sigur la include: #include <a_samp> #include <a_objects> #include <float> #include <file> #include <utils> #include <morphinc> #include <streamer> Au Ceva? Download la include daca nu le cunoasteti : http://solidfiles.com/d/93e68/
  3. Demoslasher

    Viata

    Daca nu se raspunde ineamna ca nu stie .... Si nu cred ca se poate asa ceva:|
  4. Sallut , am si eu o problema. Am creat o comanda cu MoveObject , SendClientMessage si GivePlayerMoney fiind aceasta: if(strcmp(cmd, "/dshow", true) == 0) { MoveDynamicObject(dshow, 1637.61901855,-1149.23815918,15.67964172, 1.5); GivePlayerMoney(playerid, -200); SetTimer("showclose", 7000, 0); SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"{FF00EA}**Showroom {B7FF00}LosSantos {6EF83C}Deschis**."); } Totul merge bine , dar cand ii ia banii automat se vede cum ii cresc la loc ... am incercat sa adaug: GivePlayerMoney(playerid, 200); Fara " - " si ii cresc banii cu 200 apoi nu mai revile la loc. Apoi am scos tot ce Tine de HACk din GM , FS-uri si Includeuri. Cum pot face sa scada banii fara a reveni la loc?
  5. Sallut am si eu GM eGamer , am incercat sa fac o comandade MoveObject. Totul e bine dar am pus : GivePlayerMoney(playerid, -200); Si cand am dat , poarta se misca , imi ia banii dar deodata vad ca mii da inapoi.Am scos toate FS si nu e vreun FS. Stie cineva care dintre aceste include are anti-hack money : #include <a_samp> #include <a_objects> #include <core> #include <float> #include <file> #include <utils> #include <morphinc> #include <streamer>
  6. Vreau si eo un FS ca la TransFender din LS (cel de langa mafia aia) sa se poata tuna toate masinile...se poate sau dak nu FS dar zicetimi cum pot face... Acum se tuneaza doar:Infernus,Banshee,Turismo...cele moderne...restu PA! Va rog am nevoie de ajutor!
  7. Cum pot rezolva un bug cand cumperi masini apoi dai restart la serverscrie: Number Of Vehicle Model : 0 Ce pot face?
  8. Va rog frumos ma ajutati sa duc si eu serverul acesta http://www.megaupload.com/?d=78IM4TQN la 0.3c ca mie nu imi merge.Cine vrea va rog!
  9. Am un server si vrau sa schimb numele la gamemode.Adica sa se vada in Samp nu sa dau rename.Ex:
  10. da....am bagat dinou alea si tot aceeasi eroare...deca ma poti ajuta:lenerorr_join12 sau dati un reply dar am nevoie de ajutor neaparat cu Gamemodeul k nu pot modifica in el.
  11. 2.Daca as fi stiut sa-mi fac mi-as face cu mare placere.Dar nu stiu sunt incepator.Ma poti ajuta te rog frumos? 1.Nu gasesc nici unde Junk Buste .ini cine il are mi-l poate da? Va rog mult sa ma ajutati cu problemele astea 2.
  12. Cum pot adauga si eu un sistem Nume_Prenume pe server.Adica cine nu are Nume_Prenume sa ia kick automat.Si sa adaug comanda la admini /nume care scrii de ex:/nume 1 si ii da kick lu 1 pentru ca nu avea nume_prenume real.
  13. Salut am si eu un gamemode gasit tot la voi este vorba de XTreamE este foarte bun...dar am si eu o intrebare in legatura cu el.Cand vreau sa modific ceva in el sau chiar dak nu modific nimic imi da eroarea aceasta: C:\Users\GABI\Desktop\[XTream ZoNe]RolePlay Server\gamemodes\XTreamE.pwn(9) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. Si inca o intrebare ma ajutati si pe mne sa bag un sistem de masini personale in Dealership.Ex:Te duci la un punct scrii /buycars si iti da diferite id de masini cu masinile.Ex:/buycars 27 si iti ia un infernus si tot asa.Va rog imi spunetimi si mie cum rezolv astea doua probleme!
  14. Salut as dori si eu sa ma ajute un scripter bun sa modelez un gamemode bunicel..ca ma incercat de vreo 2 ori eu dar is paralel cu asa ceva ).Poate ceva sa fie de treaba si sa ma ajute si sa ma invete el cum pot scripta?Va rog foarte foarte mult!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.