Jump to content

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

de unde iau coordonatele de afara???

Te duci la casa care vrei in fata usi sale si scri /save pe urma te duci la mydocument/GTA San Andreas User Files/SAMP/savedepositions si iti va aparea o linie cam asa

AddPlayerClass(122,1326.4353,-1067.9906,31.5547,72.5780,0,0,0,0,0,0);

si tu vei lua                      |    coordonatele de afara        |

Posted

sub ce linie adaug mai exact " x.x,y.y,z.z,xx.xx,yy.yy,zz.zz,0,0,0,0,0,0,numeproprietar,descriere,pret,health,armour,interior,lock,owned,rooms,rentbill,0,0,vehicle,vehiclecolor1,vehiclecolor2,date,level "

Snapshot_2012_03_07_003934.jpg
Posted

Da poi eu am intrebat sub ce linie adik "public OnGameModeInit()" sau unde???? (sau nu trebuie bagat in gf??? si trebuie bagat doar in property???? )

Snapshot_2012_03_07_003934.jpg
Posted

sub ce linie adaug mai exact " x.x,y.y,z.z,xx.xx,yy.yy,zz.zz,0,0,0,0,0,0,numeproprietar,descriere,pret,health,armour,interior,lock,owned,rooms,rentbill,0,0,vehicle,vehiclecolor1,vehiclecolor2,date,level "

Se pune in fisierul property.cfg ultimul rand, de ce va bagati la chestii pe care nici pasii din tutoriale nu-i puteti urma? Am precizat foarte clar.

Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.

Va salut cu respect (pe cei care merita).

Posted

Acum ca sa mearga casa intrati in mod CTRL+F "houseinfo" ->

O sa va apara linia "new HouseInfo[34][hInfo];", in loc de numarul 34 puneti 35 daca ati adaugat o casa doar sau adaugati cate case aveti in fisierul property.cfg

8-|

• 4 weeks later...
Posted

Am facut tot ce scrie in tutorial imi merge casa tot,am si masina la ea (masina "standard" id 418),dar cand vreau sa ma bag in ea imi zice "You aren't COP / FBI / Special Force ! "

Imagine : http://img219.imageshack.us/i/unledp.jpg/

at_6734272.png
Posted

Am facut tot ce scrie in tutorial imi merge casa tot,am si masina la ea (masina "standard" id 418),dar cand vreau sa ma bag in ea imi zice "You aren't COP / FBI / Special Force ! "

Imagine : http://img219.imageshack.us/i/unledp.jpg/

pai schimba toate id'urile de la masini din gm...

Posted

Verifica idurile masinilor in joc cu /dl si dupa aceea in script la masinile factiunilor..

Posted

Verifica idurile masinilor in joc cu /dl si dupa aceea in script la masinile factiunilor..

O sa incerc,dar prima data spunemi unde sunt id-urile masinilor de la factiuni... :D

Si inca o intrebare...as vrea sa le pun caselor un Create3DTextLabel dar nu prea stiu cum...am facut eu ceva dar se suprapun textele 3d cand dau /buyhouse. Pls help... Merci :P

at_6734272.png
  • 4 weeks later...
Posted

Am facut si eu o casa dupa model si am reusit,dar am o problema cand adaug masina de la casa...mi se schimba toate oldcar-urile de la toate masinile...cum pot sa fac sa rezolv asta?

• 3 weeks later...
Posted

Multumim de tutorial,a fost unul foarte bun pentru aia care de abia acum incep cu samp,cred ca o sa le foloseasca

muzika005.gif

Imi vreti id de mess? add ion.zamfirov sa mai vorbim.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...