Jump to content

Andr3y

Membru
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andr3y

  1. cum fac ca atunci cand te izbesti cu masina de un zid orice...sa iti ia si tie din viata...?
  2. Andr3y

    Problema

    salut sunt varul mai mic a lui andr3y si mi-a dat voie sa intru pe contu lui ma puteti ajuta cum pun Paintjob la o masina personala pe server si cum fac sa ramana paintjob pe masina adica unde adaug paintjob ca am facut cam asa - si unde adaug si paintjobu va rog help
  3. Andr3y

    war zone

    deci la chestia asta sunt varza poate cineva sa imi faca dupa modelu de mai sus? da complet...
  4. Andr3y

    war zone

    eu vreau sa sclipeasca:|
  5. Andr3y

    war zone

    ba am folosit nu ai vazut mai sus?
  6. Andr3y

    war zone

    da....nush cum:|:D
  7. Andr3y

    war zone

    Am incercat sa fac si eu zona la war dar nu merge deci: am pus la inceput apoi la OnGameModeInit am pus la on playerspawn apoi comanda cam asta e... si la fel cu gangzoneflashforall si cand dau /war nu se intampla nimic ...stie cineva ce trebuie sa fac?
  8. da pai ala tot eu sunt ...eram sigur ca cei de pe samp.com sunt mai de treaba...
  9. pai da da dupa cand face 3 cum fac sa se reeteze si sa o ia de la capat ...da sa ii dea alta arma nu tot aia ?
  10. cum fac ca daca un player omoara alti 3 playeri sa ii schimbe arma, si daca omoara alti 3 sa i`o schimbe iar ...si tot asa... stie cineva?
  11. dak e in masina dai si licenta de condus... altfel il da pe camp si fara masina...
  12. Deci ... mi`am dat seama ce au masiniledaca bag in filterscript la carsonserver = 516(cate masini am eu pe srv) si le adaug in gm cu /acreatecar merg ....dar dupa ce dau restart la server masinile din masini.cfg o iau de la 1 ... ca am dat /gotocar 1 si m`a dus la prima masina facuta cu /acreatecar.... cine stie cum pot face ca sa mearga masinile din masini.cfg sa inceapa de la 516? adica numarul din carsonserver....ca dak bag in carsonserver = 1 asa merg... dar imi arata textul cu /v buy si la masinile mele de pe server ... plz help
  13. si dac apun la new carsonserver = 400; si eu pe server am mai putine are cv? ca daca dau /getcar in joc imi zice ca am peste 500 si cand le`am numarat in gm am doar 300 deci are cv daca pun mai multe? 600 - 650?
  14. cum pot vorbi cu playerii de pe server cand sunt la scoala sau in alt loc si nu pot intra pe samp....stiu ca exista versiunea cu say dar nu merge de pe host... stie cineva ?\
  15. da...ar fi o idee buna de eventuri...cand pierzi ar trb sa mori;)
  16. dar imi da erorile astea:| erorile
  17. nu nu sunt dar ms asta e ceea ce imi trebuia
  18. cum pot face ca atunci cand serveru e deschis sa se schimbe hostname`ul din 30 de sec in 30 de sec ?
  19. cum fac sa apara statisticile serverului pe website?
  20. As vrea un tut in care sa pot inlocuii scrisul gen "scrie ce esti : barbat sau femeie" cu un dialog in care sa aleg cu mouse`ul cum e pe alte servere si la "scrie ce varsta ai zz/ll/yyyy" sa pot sa scriu direct intr`un dialog ....stie cineva?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.