NeO Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Salut,am facut un script de afk/brb,+ auto brb.VERSIUNEA 2:-Acum foloseste ZCMD.-Acum este o noua comanda : /noafk,care scoate toti jucatorii din /afk sau /brb.(DOAR PENTRU ADMINII RCON)-In scriptfiles se salveaza cand un player intra/iese din afk/brb,si cand este scos fortat din afk/brb.-Cand stai cu jocul in pauza sau in bara,apare un dialog cu 2 butoane.> Butonul "Back",care te va scoate automat din BRB> Butonul "Hide", > ascunde dialogul,dar tot ramai brb. Si poti da /back pentru a te intoarce la joc fara dialog.(in caz de ati dat hide in loc de back)*Pentru a functiona totul bine creati in scriptfiles folderul "AfkSystem"Deci comenzile sunt :/afk - te pune AFK/brb - te pune BRB/back - revii la joc(in caz de esti afk/brb)/afkplayers - arata toata lista cu jucatori afk/brb/noafk - doar pt. adminii rconVideo AFK SYSTEM V2 AICI!Daca vrei sa nu mai salveze in scriptfiles actiunile jucatorilor,modificati in fs: #define SaveLogs true In loc de acel "True" puneti "false" si apasati F5. Multumiri: Farse VERSIUNEA 1: Comenzi : /afk /back /afkplayers - cand esti afk\brb,te baga in virtual world(nu mai vezi masinile,obiectele,si playerii nu te vad),si nu te mai poti misca. VIDEO AfkSystem v2 - http://www.youtube.com/watch?v=5tTFwnMwTmM Timpul in care un jucator care este pe desktop,sau in pause menu,sa devina auto-brb,poate fi modificat: #define MAX_DESKTOP_TIME 120 120 - timpul in secunde.DOWNLOAD
Guest RockStar Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Inca un sistem afk ?...Nici una din imaginile de mai sus nu merge inclusiv albumul.
Mandela Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pe rp ar fi abuse dar pe stunt si astea merge gj 5/5
Roach Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ehh... Sunt destule dar si asta e bun 3.5/5 Underground-GFX
[.E.m.O.]K1DDU Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Fain bravo 5/5Dar baga poze care sa se vada frate.... sunt curios sa vad ca in titluAFK/BRB System+Auto+Dialog+Announce v1.....L-as lua ca poate ar fi fain dar nu stiu cum ii baga imagini te rog frate:P F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
[XSR]NexT Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 5/5 multi de pe aici cautau auto afk (bn eu nu ) )
John_Ionut Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ma va spun eu ce a facut , el a copiat de pe un server, si la modificat putin , asta nu e mare lucru, si in alt 2 rand, sunt o gramada de systeme afk, imi pare rau 0.1/5
IstuntmanI Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Am facut eu sa se vada pozele. Ce naiba le-ai facut ? Nu puteai sa le lasi fara caricaturi ? xD5/5, dragut.
ruben88 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 stuntman-=!!" post="77482" timestamp="1308163357"]Am facut eu sa se vada pozele. Ce naiba le-ai facut ? Nu puteai sa le lasi fara caricaturi ? xD5/5, dragut.Nu prea ai facut treaba buna! ) nu se vad =))
IstuntmanI Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ruben" post="77483" timestamp="1308163554"]Nu prea ai facut treaba buna! ) nu se vad =))Schimba-ti netul ... sau poate folosesti un browser idiot la care nu merg modificarile :]]
shaun Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Salut,am facut un script de afk/brb,+ auto brb.Comenzi : /afk /back /afkplayers- cand esti afk\brb,te baga in virtual world(nu mai vezi masinile,obiectele,si playerii nu te vad),si nu te mai poti misca.*Daca stai mai mult de 120 de secunde pe desktop,sau in pause-menu,te pune auto brb:Timpul in care un jucator care este pe desktop,sau in pause menu,sa devina auto-brb,poate fi modificat:#define MAX_DESKTOP_TIME 120 120 - timpul in secunde.Lista de jucatori afk\brb :Cand devine afk: Cand revine din afk\brb :ALBUM FOTOTreaba cu auto-afk,recunosc,nu eu am facut-o :smiley: .DESCARCAVezi ca al doilea buton nare nik in el, cred ca ai "OK"," " trebuie "OK","" CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica
MrTuningking Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Good , 4/5 .Dai EDIT la imagini sa vedem cum arata ! si poate maresc astia notele
Poseydon Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 10/10Se vad perfect pozele UltraGaming RPG: 195.225.58.135:7777 powered by EvolvaLink Bucuresti
ruben88 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Salut,am facut un script de afk/brb,+ auto brb.Comenzi : /afk /back /afkplayers- cand esti afk\brb,te baga in virtual world(nu mai vezi masinile,obiectele,si playerii nu te vad),si nu te mai poti misca.*Daca stai mai mult de 120 de secunde pe desktop,sau in pause-menu,te pune auto brb:Timpul in care un jucator care este pe desktop,sau in pause menu,sa devina auto-brb,poate fi modificat:#define MAX_DESKTOP_TIME 120 120 - timpul in secunde.Lista de jucatori afk\brb :Cand devine afk: Cand revine din afk\brb :ALBUM FOTOTreaba cu auto-afk,recunosc,nu eu am facut-o :smiley: .DESCARCAPoftim,acum vedeti pozele! :P
Ekso Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dragut:D 5/5 [glow=green,2,300]193.84.64.165:7777[/glow] [glow=blue,2,300]Romania[/glow] [glow=yellow,2,300]StunT[/glow][glow=red,2,300]ageS[/glow] 0.3a
NeO Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 A iesit versiunea 2:VERSIUNEA 2:-Acum foloseste ZCMD.-Acum este o noua comanda : /noafk,care scoate toti jucatorii din /afk sau /brb.(DOAR PENTRU ADMINII RCON)-In scriptfiles se salveaza cand un player intra/iese din afk/brb,si cand este scos fortat din afk/brb.-Cand stai cu jocul in pauza sau in bara,apare un dialog cu 2 butoane.> Butonul "Back",care te va scoate automat din BRB> Butonul "Hide", > ascunde dialogul,dar tot ramai brb. Si poti da /back pentru a te intoarce la joc fara dialog.(in caz de ati dat hide in loc de back)*Pentru a functiona totul bine creati in scriptfiles folderul "AfkSystem"Deci comenzile sunt :/afk - te pune AFK/brb - te pune BRB/back - revii la joc(in caz de esti afk/brb)/afkplayers - arata toata lista cu jucatori afk/brb/noafk - doar pt. adminii rconVideo AFK SYSTEM V2 AICI!Daca vrei sa nu mai salveze in scriptfiles actiunile jucatorilor,modificati in fs: #define SaveLogs trueIn loc de acel "True" puneti "false" si apasati F5.ma va spun eu ce a facut , el a copiat de pe un server, si la modificat putin , asta nu e mare lucru, si in alt 2 rand, sunt o gramada de systeme afk, imi pare rau 0.1/5Esti sigur?
xxSPEEDYxx Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 frumos system-ul asta al tau de AFK/BRB bravo 5/5 ;) Fara reclama in semnatura!
PawnFox Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 sunt inca vreo 5 sisteme dinastea afk numai pe forumul asta si inca 100 pe cel oficial.4/5 pentru munca depusa ;) 94.23.120.101:7778
Recommended Posts