97fresh Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 parerea mea pare bunnu o fi el original dar merita 5/5
hTTpftw Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 2/5 , bug , nu merge nimic Fara reclama in semnatura!
d@rK Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Man, l-am bagat dar am o problema... Imi pune id-ul masinilor personale de la 1 .... Si se strica...Gen masina id = PD car, si dupa ce bag asta, prima masina personala din masini.cfg este aia PD car. .... :| Te rog ajuta-ma... Imi poti lasa ID prin pm? Am facut 450 de masini cu /acreatecar si s-au bagat de la id 1 ))) te rog ajuta-ma dami id prin pm sau nush...EDIT: Am reusit, FOARTE BUN, Dar pentru a evita BUGURILE este mai bine sa integram FS-ul in GM !!5/5 !
asulkapa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 EEra frumos sa adaugi si comanda /getcar pentru playeri sa isi aduca masinile la iei , doar masina lor personala .. sa nu se intample alt incident ca ala imi fura masina etc..) Cauti scripter / Mapper pentru servarul tau ? [email protected] [FREE SCRIPTING]
GorkemRO Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Deci nu - mi place deloc !Am facut exact cum ai zis ( s-a compilat bine ). Cand intru in joc iau o masina publica si POC ! Trebuie s-o cumpar !
pty Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 FS este bun dar am o mica problema cu el. Cand dau /v park /v lock /acreatecar /apark se creeaza lag pe server, timpul mi se opreste pentru 20-30 de secunde. Primesc mesajul ca a fost inchisa sau ca am parcat-o si dupa se blocheaza. Am luat toate functiile pe rand si am gasit problema. La executarea functiei :OnPropUpdate(); se blocheaza. Daca anulez functia asta merge perfect dar daca inchid serverul si il deschid nu se salveaza datele [ex: nu ramane masina parcata unde am lasat-o inainte de a inchide sv, dar daca dau /rac ramane acolo unde trebuie]Rezolvat!
IonelV Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Voi va toti luati de el ca s-a inspirat de nu stiu unde si nu stiu ce.Dar el macar va tot mura in gura cum sa face-ti acest sistem si voi m-ai si comentati..Romania , ce pot spune..Bravo, acum o sa il bag si eu sa vad ce reusesc cu el !10/10 !
Mafia. Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Voi va toti luati de el ca s-a inspirat de nu stiu unde si nu stiu ce.Dar el macar va tot mura in gura cum sa face-ti acest sistem si voi m-ai si comentati..Romania , ce pot spune..Bravo, acum o sa il bag si eu sa vad ce reusesc cu el !10/10 !+ 10 WP ! Dc ai reinviat topicul ? din aceasta cauza ai primit WP ! Topic CLosed !
Recommended Posts