segmentationfault Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 (edited) 3 hours ago, IFYOUPLAY.TOP said: Ca un gm sa fie bine optimizat, trebuie sa fie scris corect in primul rand. Ipotezele voastre nu isi au locul in discutia asta. Eu plec de la ideea ca gm-ul este scris corect, ca altfel nu deschid niciun server. Discutia a plecat de la testarea performantei gm-ului. Nu incap in discutie astfel de erori. Astea nu sunt ipoteze băiatu' meu, profesional vorbind, garanția că ceva este scris corect este asigurat de teste automate, ceva ce tu nu ai în SA-MP :)). Uneori mă mir de ce pierd timpul să explic unor oameni ca tine lucrurile astea... EDIT: Dacă tu crezi că să scrii cod și după să intri in-game să testezi acel lucru îți garantează ție calitatea, ești total pe lângă Edited March 25, 2024 by segmentationfault
IFYOUPLAY.TOP Posted March 25, 2024 Author Posted March 25, 2024 3 minutes ago, segmentationfault said: Astea nu sunt ipoteze băiatu' meu, profesional vorbind, garanția că ceva este scris corect este asigurat de teste automate, ceva ce tu nu ai în SA-MP :)). Uneori mă mir de ce pierd timpul să explic unor oameni ca tine lucrurile astea... EDIT: Dacă tu crezi că să scrii cod și după să intri in-game să testezi acel lucru îți garantează ție calitatea, ești total pe lângă Da, ma, frate, am inteles. Stiti toti scripting la nivel inalt, mai putin aia pe care ii caut eu. Astia care au servere in picioare de ani de zile, le-au deschis pe branci, asa, ca din ce spui tu, doar asa se poate deschide un server de SA-MP in zilele noastre, fara minim 2k euro.
segmentationfault Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 5 minutes ago, IFYOUPLAY.TOP said: Da, ma, frate, am inteles. Stiti toti scripting la nivel inalt, mai putin aia pe care ii caut eu. Astia care au servere in picioare de ani de zile, le-au deschis pe branci, asa, ca din ce spui tu, doar asa se poate deschide un server de SA-MP in zilele noastre, fara minim 2k euro. depinde de țară și de economia ei, depinde dacă dai de un prost care nu-și știe valoarea și face treabă bună. tu ai zis din prima că vrei o anumită calitate, eu ți-am zis ce implică acea calitate. poate ai noroc de un prost și iese mult mai ieftin, la calitatea pe care o vrei. dacă chiar vrei low-cost, încearcă cu un indian, dar în general ăla promit sarea cu marea și livrează foarte prost. 1
Maichh Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 singura varianta cum spui tu cu boti, ar fi sa faci tu scriptul in sine, sa ti conectezi 1000 de boti, si sa le dai comenzi de spam, unul sa faca ceva, altul sa se miste, sa folosesti si onplayerupdate, ca are dreptate sanky, e vorba si de sync aici
nobilzeus Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 oricum când o să deschizi svu sper să ne păstrezi și nouă un slot din alea 1000 daca e dai kick cuiva și intrăm repede 1
IFYOUPLAY.TOP Posted March 25, 2024 Author Posted March 25, 2024 Just now, nobilzeus said: oricum când o să deschizi svu sper să ne păstrezi și nouă un slot din alea 1000 daca e dai kick cuiva și intrăm repede Nimic n-ai inteles. Esti foarte frustrat si nu inteleg de ce.
nobilzeus Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 2 hours ago, IFYOUPLAY.TOP said: Nimic n-ai inteles. Esti foarte frustrat si nu inteleg de ce. de ce as fi? eu doar rad când văd ca te bagi în discuții pe care nu le înțelegi. nu au toate serverele din ro combinate 1000, din partea mea îți urez succes.
IFYOUPLAY.TOP Posted March 27, 2024 Author Posted March 27, 2024 On 3/25/2024 at 11:55 PM, nobilzeus said: de ce as fi? eu doar rad când văd ca te bagi în discuții pe care nu le înțelegi. nu au toate serverele din ro combinate 1000, din partea mea îți urez succes. Mie mi se pare ca plangi, nu ca razi. Tu te-ai bagat intr-o discutie creata de mine. Nu a zis nimeni ca o sa aiba server-ul meu 1000 jucatori, intelegi totul pe dos.
Recommended Posts