adelin97 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zh3r0 de ideile mele ce zici e macar buna una din ele??? :(
adelin97 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 scuzati de triplu mega post chiar imi cer scuze dar intra pe mess X(
CrystyaN Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Multi comenteaza munca altora chiar daca ceea ce a facut mai rar gasesti.Multi se dau smecheri pe internet(injura, isi bat joc de munca altora...), dar cand te intalnesti cu el si ii ceri explicati ce face? fuge, pentru ca asa e romanu...Asa ca copii care stati in fata PC-ului aveti grija pe parcurs cu comportamentul vostru pentru a evita problemele mai tarziu.Bravo Zh3r0 foarte bun.
Yopuya Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Multi comenteaza munca altora chiar daca ceea ce a facut mai rar gasesti.Multi se dau smecheri pe internet(injura, isi bat joc de munca altora...), dar cand te intalnesti cu el si ii ceri explicati ce face? fuge, pentru ca asa e romanu...Asa ca copii care stati in fata PC-ului aveti grija pe parcurs cu comportamentul vostru pentru a evita problemele mai tarziu.Bravo Zh3r0 foarte bun.Prietene vorbesti cumva de mine? Eu doar mi-am spus parerea.Merit sa fiu condamnat pentru asta.Nu am nimic cu baiatu asta dar mi sa parut arogant prin faptul ca atunci cand cineva a postat o idee el a inceput sa rada.De ce nu se putea comporta adecvat asa cum zice el ca o arde si ii spunea frumos motivul pentru care nu e buna acea idee.Dar pana la urma noi traim intr-o tara unde tot ce stim sa facem e sa jignim.Nu stim sa vorbim adecvat(asa cu pretinde zero ca o face)CrystyaN de ce e o problema ca comentez munca lui?Pentru asta exista butonul REPLY.Unde ar mai fii distractia daca ar venii aici sa comenteze decat cei carora le place acest sistem.Asa isi da seama ca ceea ce a facut nu e 100% perfect.
Guest PlayON Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Prietene vorbesti cumva de mine? Eu doar mi-am spus parerea.Merit sa fiu condamnat pentru asta.Nu am nimic cu baiatu asta dar mi sa parut arogant prin faptul ca atunci cand cineva a postat o idee el a inceput sa rada.De ce nu se putea comporta adecvat asa cum zice el ca o arde si ii spunea frumos motivul pentru care nu e buna acea idee.Dar pana la urma noi traim intr-o tara unde tot ce stim sa facem e sa jignim.Nu stim sa vorbim adecvat(asa cu pretinde zero ca o face)CrystyaN de ce e o problema ca comentez munca lui?Pentru asta exista butonul REPLY.Unde ar mai fii distractia daca ar venii aici sa comenteze decat cei carora le place acest sistem.Asa isi da seama ca ceea ce a facut nu e 100% perfect.Cred ca se referea si la florin asta.SA IMI BAG PULA IN MORTII MATII SI IN 0ADMINU TAU CA SI ASA ESTI UN 0 BARAT DATE'N MORTI SI FAMILIA BATII DE CACAT CU OCHI SA NE SUGI DE PULA LA TOTI DUPA RO SI CELOR DE PE COM DARAR DRACI PESTE MATA IN CASA SA O FUTA.Puya, eu ma comport cum vreau
Yopuya Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ai dreptate.Fiecare are dreptul de a fi cum vrea el dar eu doar ti-am dat un sfat.OFF:Numele meu nu vine de la Puya oricum contu e vechi si akm am alt nick.
Gh0s7 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Idem yopuya Zh3r0 esti un rahat mata e grasa si flocoasaaaaaaaaaa
Guest PlayON Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Idem yopuya Zh3r0 esti un rahat m**a e grasa si flocoasaaaaaaaaaaIar tu esti buricu pamantului.
guess_who09 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Idem yopuya Zh3r0 esti un rahat m**a e grasa si flocoasaaaaaaaaaa si mata-i titirez :D :D Imi vreti id de mess? add ion.zamfirov sa mai vorbim.
shaun Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 si m**a-i titirez :D Cat am ras la faza asta ))))) NU MA MAI POT OPRII XD CHECK MY CHANNEL!http://www.youtube.com/user/amysoica
Ph3n0M3N Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Bravo , frumos rau . Eu stau si ma gandesc cum ai ajuns asa bun in scripting !
xxSPEEDYxx Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Zh3r0 cand pui v1.2?sau cand se mai aduna ceva idei...sau reporturi la bugguri... Fara reclama in semnatura!
Guest PlayON Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Zh3r0 cand pui v1.2?sau cand se mai aduna ceva idei...sau reporturi la bugguri...Mai este pana scot V1.2, am cam pierdut chefu de SA-MP, dar nu ma las.Momentan am alt chef, sa joc un joc online :-j.Cand ma satur de ala, incep iara scriptingu.Deja V1.2 are votekick si voteban. Cu textdraw.
Guest PlayON Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ce joc te joci 0 ? :cheesy:Sikroad Online pe server privat.
xxSPEEDYxx Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Sikroad Online pe server privat.am auzit de jocu ala......ca un fel de metin...L:)) Fara reclama in semnatura!
Guest PlayON Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 am auzit de jocu ala......ca un fel de metin...L:))Alt tampit, scuze ca-ti zic, toti comparati Silkroad cu metin.Inculti, nu judecati dupa ambalaj ..
TrOjAn Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ma deci am pus 0Admin pe serverul meu de stunt ..iar dupa ce il deschid (De pe host ,dar asta nu conteaza ) tine 5 minute apoi se inchide!! ? DC ??
M4c Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Zh3r0 am gasit un bugg cand dai /top si dai la Top Killers nu arata lista si se inchide serveru!dak se poate sa il repari in rest e bestial scriptu :X
Guest PlayON Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Zh3r0 am gasit un bugg cand dai /top si dai la Top Killers nu arata lista si se inchide serveru!dak se poate sa il repari in rest e bestial scriptu :XNu e bug, daca mie imi mere bine, inseamna ca tu nu ai facut ceva bine!
Babica Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Bravo Zh3R0. Ma bucura ideea ca in romania exista un scripter care se pricepe cu adevarat si pune suflet in ceea ce face. Lil_Shean
Recommended Posts