Jump to content

pokerface's scripting services.


pokerface

Recommended Posts

imageedit_1_2120993829.jpg.d09d6d076a0ff6936e47e99c0578b4ce.jpg

 

pokerface's scripting services

Bună ziua, numele meu este Matija, 23. Lucrez la jumătatea poveștii de ani de zile și restul când se lucrează și când vă prezint ce s-a făcut.Nici eu, nici oamenii pentru care am lucrat nu am avut vreodată o problemă cu asta. . Eu însumi și oamenii pentru care am lucrat (comunitățile balcanice și engleze) putem garanta standarde înalte, calitate și funcționalitate, bug fixat sunt complet gratuite în cazul în care vine din partea mea. Voi înceta să spun mai multe, munca mea va dovedi de ce sunt capabil.

(Româna nu este limba mea principală, îmi cer scuze pentru toate erorile gramaticale.)
 

Pricing: Acesta este un lucru pe care trebuie să-l aranjăm. Depinde de ceea ce ți-ar plăcea să vezi și de ceea ce ți-ai dori să ai.

Metode de plata:

 PayPal

Metode de contact:

2192105.png.9e5b66e832dd03655a4f54795a638afb.png pokerface#5655     rsz_blue-facebook-icon-on-transparent-background-png.png.f7bc6b9206ba77bc0dd7920256fc14d5.png   Facebook: privat
 

(Vă voi arăta câteva lucrări pe care le-am făcut cu mult timp în urmă și câteva dintre ele sunt mai noi. S-a muncit mult pentru alți clienți și nu vi le pot arăta.)
Există o mulțime de videoclipuri diferite despre roleplay, dar asta e suficient pentru a începe cu. În timp, voi edita subiectul.

 

Am făcut provocarea NRG acum un an, împreună cu acest lucru, totul este în versiune beta, dar principiul este același. Acest lucru a fost înregistrat în versiune beta, dacă mi se pare un video despre versiunea stabilă voi posta.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.