Jump to content

pokerface

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by pokerface

  1. Este greu să te aștepți ca cineva să îți răspundă astăzi cu bune intenții, mai ales dacă este vorba despre o colaborare și nu implică munca pentru bani
  2. pokerface's scripting services Bună ziua, numele meu este Matija, 23. Lucrez la jumătatea poveștii de ani de zile și restul când se lucrează și când vă prezint ce s-a făcut.Nici eu, nici oamenii pentru care am lucrat nu am avut vreodată o problemă cu asta. . Eu însumi și oamenii pentru care am lucrat (comunitățile balcanice și engleze) putem garanta standarde înalte, calitate și funcționalitate, bug fixat sunt complet gratuite în cazul în care vine din partea mea. Voi înceta să spun mai multe, munca mea va dovedi de ce sunt capabil. (Româna nu este limba mea principală, îmi cer scuze pentru toate erorile gramaticale.) Pricing: Acesta este un lucru pe care trebuie să-l aranjăm. Depinde de ceea ce ți-ar plăcea să vezi și de ceea ce ți-ai dori să ai. Metode de plata: PayPal Metode de contact: pokerface#5655 Facebook: privat (Vă voi arăta câteva lucrări pe care le-am făcut cu mult timp în urmă și câteva dintre ele sunt mai noi. S-a muncit mult pentru alți clienți și nu vi le pot arăta.) Există o mulțime de videoclipuri diferite despre roleplay, dar asta e suficient pentru a începe cu. În timp, voi edita subiectul. Am făcut provocarea NRG acum un an, împreună cu acest lucru, totul este în versiune beta, dar principiul este același. Acest lucru a fost înregistrat în versiune beta, dacă mi se pare un video despre versiunea stabilă voi posta.
  3. Bun concept, în cele din urmă ceva diferit.
  4. 5 euro este un preț mic pentru a plăti pentru ceea ce căutați.
  5. Astăzi, dacă vrei calitate, trebuie să plătești bine. Apreciez munca mea și de aceea este atât de mult. 5 este minim.
  6. (Translator) Vând o hartă simplă și creativă a benzinăriei cu texturi aplicate. Îți cer minimul de 5$. Persoană de contact: Discordie: Hydra#3913 https://imgur.com/a/MqrIIsm
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.