- 0
RemoveBuildingForPlayer {Problemă}
-
Similar Content
-
- 1 answer
- 269 views
-
- 6 replies
- 467 views
-
- 4 replies
- 405 views
-
- 3 replies
- 319 views
-
Am o problema cu un special quest de iarna,sunt la inceput cu scripting-ul si am o problema,cand intru in raza de checkpoint nu se intampla absolut nimic,stie cineva de ce?
By cbnmihaita,
- 2 answers
- 398 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Aesma
Salut,mă scuzați de deranj, întâmpin și eu o mică spre mare problemă legată de niște hărți, am un gamemode de tip RPG destul de încărcat în cod,undeva cu 103.000 de linii, nu știu dacă are vreo legătură,am încercat recent să urc niște hărți pe server și am observat că hărțile se urcă,într-adevăr, dar nu dispar obiectele din jocul original chiar dacă RemoveBuildingForPlayer este adăugat, știți ce ar putea cauza această problemă sau cel puțin câteva soluții pentru rezolvarea acestei probleme ? Singur am aplicat următoarele variante:
- Am încercat să iau mapele din GM și să le pun într-un FS ca să ruleze totul mai ușor și mapele să se încarce mai rapid;
- Am încercat să dezactivez mapele și să fac curățenie în gamemode pentru a putea fi mai clean și cât mai aranjat pentru o bună funcționare;
- Am încercat să pun harta respectivă în gamemode dar rezultatul este invalid, prima dată era în FS și am spus că poate are vreo legătură dar în ambele cazuri face la fel,nu se încarcă RemoveBuildingForPlayer.
Nu am găsit o soluție pe internet și vreau să vă întreb,v-ați confruntat până acum cu astfel de problemă?
Mulțumesc,o zi bună vă doresc.
6 answers to this question
Recommended Posts