HAndreiH Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Când întru pe panel îmi cice SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client96_samp'@'188.212.100.160' (using password: YES) SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client96_samp'@'188.212.100.160' (using password: YES) Ce am greși când îl pun pe localhost mere duar când îl pun pe host nu îmi mai merge nu știu ce să fac
0 HAndreiH Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 Acum 8 ore, iSkull a spus: Nu ai pus datele de conectare corespunzatoare. Leam pus corect ca sunt la fel ca la mysql_connect din gm
0 shane Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) 21 hours ago, Andrei[H] said: Leam pus corect ca sunt la fel ca la mysql_connect din gm Salut @Andrei[H], O alta posibila problema pe care o poti avea e ca firma de la care ai cumparat webhost-ul sa nu accepta conexiuni externe cu alte baze de date decat cele gazduite de catre ei. Poti deschide un ticket la firma de host sa le explici problema si sa astepti un raspuns din partea lor. Fie te pot ajuta, fie nu. Eu am patit asta odata pe xservers.ro (nu e reclama). (Asta in cazul in care te-ai asigurat bine ca nu ai introdus datele gresit). Edited March 14, 2021 by shane Daca te-am ajutat =>
0 HAndreiH Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 Acum 5 ore, shane a spus: Salut @Andrei[H], O alta posibila problema pe care o poti avea e ca firma de la care ai cumparat webhost-ul sa nu accepta conexiuni externe cu alte baze de date decat cele gazduite de catre ei. Poti deschide un ticket la firma de host sa le explici problema si sa astepti un raspuns din partea lor. Fie te pot ajuta, fie nu. Eu am patit asta odata pe xservers.ro (nu e reclama). (Asta in cazul in care te-ai asigurat bine ca nu ai introdus datele gresit). Am rezolvat și mulțumesc ori cum
Question
HAndreiH
Când întru pe panel îmi cice
SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client96_samp'@'188.212.100.160' (using password: YES)
SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client96_samp'@'188.212.100.160' (using password: YES)
Ce am greși când îl pun pe localhost mere duar când îl pun pe host nu îmi mai merge nu știu ce să fac
4 answers to this question
Recommended Posts