Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Când întru pe panel îmi cice 

SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client96_samp'@'188.212.100.160' (using password: YES)

SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client96_samp'@'188.212.100.160' (using password: YES)

Ce am greși când îl pun pe localhost mere duar când îl pun pe host nu îmi mai merge nu știu ce să fac 

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Acum 8 ore, iSkull a spus:

Nu ai pus datele de conectare corespunzatoare.

Leam pus corect ca sunt la fel ca la mysql_connect din gm

• 0
Posted (edited)
21 hours ago, Andrei[H] said:

Leam pus corect ca sunt la fel ca la mysql_connect din gm

Salut @Andrei[H],

O alta posibila problema pe care o poti avea e ca firma de la care ai cumparat webhost-ul sa nu accepta conexiuni externe cu alte baze de date decat cele gazduite de catre ei. Poti deschide un ticket la firma de host sa le explici problema si sa astepti un raspuns din partea lor. Fie te pot ajuta, fie nu. Eu am patit asta odata pe xservers.ro (nu e reclama).

(Asta in cazul in care te-ai asigurat bine ca nu ai introdus datele gresit).

Edited by shane

Daca te-am ajutat =>

spacer.png

• 0
Posted
Acum 5 ore, shane a spus:

Salut @Andrei[H],

O alta posibila problema pe care o poti avea e ca firma de la care ai cumparat webhost-ul sa nu accepta conexiuni externe cu alte baze de date decat cele gazduite de catre ei. Poti deschide un ticket la firma de host sa le explici problema si sa astepti un raspuns din partea lor. Fie te pot ajuta, fie nu. Eu am patit asta odata pe xservers.ro (nu e reclama).

(Asta in cazul in care te-ai asigurat bine ca nu ai introdus datele gresit).

Am rezolvat și mulțumesc ori cum