khain.dev Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 (edited) Salut. Ofer servicii de scripting pe multiplayer-ul SA:MP,MTA si alte platforme. Limbaje de programare pe care le cunost: - Pawn - Lua - Phyton - C++ Cum are loc toata procedura? 1. Daca vorbim despre doar un singur sistem, pai totul e simplu, discutam ceea ce doriti sa realizez, discutam pretul, dupa care transferati 15% din pretul stabilit. 1.2. Din ce cauza cer un avans inainte de a incepe munca? Simplu! Pentru a fi in siguranta ca nu imi iau teapa. 1.3. Dupa achitarea primei transe, eu incep munca. 1.4. La final, va dau un filterscript in format .amx pentru a testa sistemul, daca totul e ok, efectuati transferul a 85% din suma stabilita anterior, dupa care, eu, va trimit si formatul .pwn pentru a avea acces la cod. 2. Daca vorbim despre o colaborare de lunga durata, atunci, discutam un salariu lunar. 2.1. La inceput, o sa primiti 2 tabele cu acces direct la redactare, in primul tabel se va scrie toate defectele, erorile, bug-urile GM-ului, in al doilea tabel se va scrie toate dorintele si propunerile. 2.2. Exemplu de tabel click 2.2. La aceasta oferta se aplica un avans in valoare de 25% din suma stabilita. 3. Daca vorbim despre o colaborare pe o perioada de timp, se aplica conditiile si procentajul de avans ca in punctul 2. Cateva lucrari personale: Ma puteti contacta pe discord: khaindev#3482 sau prin PM aici pe forum! ROG SI OFER SERIOZITATE! Edited June 20, 2023 by khain.dev Quote
RXS Posted February 17, 2021 Report Posted February 17, 2021 (edited) Si daca eu, un presupus client, vreau sa iau aceeasi masura de precautie precum spui tu, "15% sa nu iau teapa", de ce sa nu cer eu primul fisierul .pwn si sa ceri tu primul banii? Ce vreau sa intelegi? ca nu numai tu poti lua teapa, ca tare greu ar fi sa nu mai dai nimic dupa plata. Edited February 17, 2021 by RXS 1 Quote
khain.dev Posted February 18, 2021 Author Report Posted February 18, 2021 (edited) Acum 58 minute, RXS a spus: Si daca eu, un presupus client, vreau sa iau aceeasi masura de precautie precum spui tu, "15% sa nu iau teapa", de ce sa nu cer eu primul fisierul .pwn si sa ceri tu primul banii? Ce vreau sa intelegi? ca nu numai tu poti lua teapa, ca tare greu ar fi sa nu mai dai nimic dupa plata. Aici iti ofer dreptate, din astfel de motiv, tind sa aduc o masura de precautie ambelor parti, 15% din 100 de lei nu e asa mult, totusi aici joaca un rol important si recomandarile de la clienti, si reputatia, dar, iarasi, revin la ce ai spus, nu ai cum sa ajungi usor la un numitor comun. Edited February 18, 2021 by khain.dev Quote
usera6hkn9975gb Posted February 18, 2021 Report Posted February 18, 2021 +rep la domnul khain , am luat niste textdraw-uri si a fost baiat cumsecade 1 Quote Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
khain.dev Posted February 18, 2021 Author Report Posted February 18, 2021 Acum 5 ore, AntiExE a spus: Recomand scripter experimentat +rep Quote
khain.dev Posted February 18, 2021 Author Report Posted February 18, 2021 Acum 4 ore, Luca Gipsy a spus: +rep la domnul khain , am luat niste textdraw-uri si a fost baiat cumsecade Quote
khain.dev Posted March 15, 2021 Author Report Posted March 15, 2021 La 28.02.2021 la 17:51, CharmingStye a spus: Recomand Quote
axelutz Posted July 13, 2021 Report Posted July 13, 2021 faci gm de la 0 contra-cost + servicii ulterioare de scripting ( probabil salariu lunar sau per update ) ?? Quote
segmentationfault Posted June 20, 2023 Report Posted June 20, 2023 văd că te ocupi pe marketing și SEO, de ce nu te specializezi pe asta și îți vinzi serviciile? pari bărbat în toată firea, nu trebuie să pui mâncare pe masă? sa-mp-ul este și va rămâne un joc pentru copiii, nu un business de viitor. Quote
khain.dev Posted June 20, 2023 Author Report Posted June 20, 2023 4 hours ago, segmentationfault said: văd că te ocupi pe marketing și SEO, de ce nu te specializezi pe asta și îți vinzi serviciile? pari bărbat în toată firea, nu trebuie să pui mâncare pe masă? sa-mp-ul este și va rămâne un joc pentru copiii, nu un business de viitor. Ce ține de marketing și SEO, dețin o agenție de marketing în România. Din punct de vedere financiar nu mă plâng, totuși, samp-ul este o relaxare personală și revenirea mea e un subiect strict de hobby. Quote
Recommended Posts