Dembelone Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 (edited) Salutari. Caut finantator pentru o comunitate de sa:mp. As vrea sa deschid o comunitate, am eu scripter dar as vrea sa vad cine mai vrea sa vina sa finanteze proiectul. Nu stiu daca este o pierdere dar ... chiar as vrea sa deschid o comunitate, asa ca cine are chef sa finanteze proiectul si vrea sa faca ceva sa mai ofere o ultima incercare astept mesaj in privat sau in postare. Edited February 16, 2021 by Dembelone 1
After School Community Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Sa inteleg ca rolul tau , e ca vii cu ideile , nu ? 2
StrikerM Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 @After School Community @WHG Omul spune clar in postare ca 'am eu scripter dar as vrea sa vad cine mai vrea sa vina sa finanteze proiectul'. Deci practic mai cauta un finantator alaturi de el, nu dureaza mult sa cititi cu atentie inainte sa faceti o caterinca. 1 Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Vlad Gheorghe Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Te astept cu mesaj daca mai este valabil pe Discord: Vladd#5360
KB.HERO Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 On 2/23/2021 at 7:35 PM, WHG said: Adica tu owner si prostu plateste =] Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Waller. Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 On 5/27/2022 at 3:08 PM, KB.HERO said: Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
VAurel Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Lafel cum a spus si @StrikerM se pare ca lumea in 2022 nu stie sa mai citeasca. Daca se poate, ofera-ne mai multe informatii de exemplu, care vor fi beneficiile celui care va fi un al2-lea 'Finantator' la tine pe comunitate. YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
Recommended Posts