Jump to content

Vlad Gheorghe

Membru
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vlad Gheorghe

  1. Rezolvat. Un moderator sa inchida Topicul .
  2. Salut . Ma numesc Vladd si am un proiect de aproape 1 an PxGame.ro care vreau sa caut un scripter foarte bun care va fi platit pe luna Maxim 200 Euro sau la Comenzi ! Caut youtuber care va fi platit cum se cuvine ! Caut Administrator Forum care sa il populeze ! Cei care nu inteleg ideea sa se abtina . nu va asteptati sa iau orice scripter sau youtuber !! Recenzi si ce proiecte a avut in trecut si la Yt sa aibe peste 25k abonati ca sa fiu sigur ca populeaza serverul ! Deschid orice fel de server daca se gaseste Scripteri ! Poate sa fie si de FiveM sau Cs GO indiferent . Platile se fac in fiecare data de 17 a fiecarei Luni si la youtuber se face plata la video . Plati : PayPal sau Tranfer Bancar(e mai bine ca are bani in buzunar decat sa cheluie pe prostii pe net ) Ca sa intelegeti nu ma intereseaza Sa fac bani prin Chestiile astea .. Vreau sa populez Comunitatea !!! Bani ca re primesc pe viitor prin donatii le poate lua scripterul !! Cei interesati ma gasiti pe Discord sau WhatApp Discord: Vladd#5360 WhatApp: +40759540625 ( nu raspund telefonic ca sunt in strainatate )
  3. Te astept cu mesaj daca mai este valabil pe Discord: Vladd#5360
  4. Aceasta problema o intamp in si eu ..Am verificat tot sin system.inc si gamemode ..nu vad sa lipseasca ceva ..Am luat GM burned original si am inceput sa verific tot dar nu vad o schimbare sau ceva lipsa ! Poate a intampinat cine problema si a rezolvat-o !! Problema cu Orele este de la GM Skillz V2
  5. Salut ..Asa am patit si eu si rezolvarea de la eroarea asta este astea 2 fisiere care le atasez..Trebuie sa le urci pe Host Uite o poza sa iti dai seama! Uite aici le pui !! Poti sa le verifici inainte sa le urci sa nu zici ca ti-am dat ceva care sa pot sa iti sparg Hostul !! https://imgur.com/a/nFeyxdm .ftpquota .htaccess
  6. Salutare Comunitate! AM un server de samp tip RPG care vreau sa il duc mai mult spre RolePlay ..Si ma intrebam daca exista vreun sistem in care sa primesti wanted daca pleci in alt Oras sau ceva care sa ma ajute sa creez singur. Ideea e astfel: Am spawn in Los Santos! Am creat Chiar azi Vamele si as vrea sa fac in felul urmator! Nu platesti Vama la trecere si o ocolesti sa primesti automat Wanted ( Ocolirea prin apa sau aviaon ) Ceva gen .. Va multumesc mult pentru ajutor ..
  7. Problema asta o am si eu ..Am rescris de 3 ori functia LoadSVehicles dar degeaba .. Totul a inceput de acum o luna cand am cumparat Sistemun Clan_Vehicles de la Edison si a trebuit sa imi scoata Functia asta si sa o mute pe Include..Cand am depistat Problema am bagat tot Include in GM si deloc ..Am luat un GM mai vechi sa vad cum are ,Am verificat tot ..Pana la sfarsit am facut Problema ..Dupa 2 Saptamani am luat o pauza la Gm ala ..Si hai sa ma reapuc de el ..Problema era alta ..Nu gaseam Versiunea in care era problema rezolvata..Si acum ma lupt iar cu asa ceva si nu imi dau seama!! Dupa mine este ceva care opreste Obiectele sa apara ..Daca gasesc problema o postez aici !
  8. Asta e adevarat .Ca sa fie un sistem coplex sa nu mai faca asa... Serverul nu are pic de lag ..si da te arunca asa brusc la curbe foarte mici ..dar in fine o sa incep sa rezolv asa incet incet! Moderator T/C
  9. Salutare Comunitate! Am si eu o problema cu un sistem! Sistemul este Stage, Ca idee l-am cumparat de la o persoana ...Nu ma cred o persoana pro la Scripting(Pawno) dar cat de cat am si eu ceva ! Eu folosesc Gamemodes"Burned" il detin de 3 Ani gm ! Sistemul de stage din cate vad eu e ok doar ca defectul este in felul urmator: 1.Cumpar masina noua din DealerShip ,Ma duc sa o tunez la Stage,merge perfect Upgradarea!Dar cand incep sa pornesc cu ea la drum in curbe ma arunca ,parca as folosi speed si cand alunec in stanga sau in dreapta ! 2. nu imi dau seama de unde este ca M-am uitat peste tot sistemul . 3.Poate stie cineva ce poate sa aibe ,Sau dece face asa ! Problema( Ma arunca la curbe sau cand pierd controlul la vehicul in staga sau in dreapta sau Chiar uneori in sus de parca as folosi comanda: speed)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.