Jump to content

Dembelone

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About Dembelone

 • Rank
  Începător

Recent Profile Visitors

14 profile views
 1. @khain.dev @After School Community Va certati, dati tepe, va impacati. Ownerul zice ca nu mai angajeaza scripteri romani dar se intoarce la persoana care la lasat de prima data. Clar o sa fie din nou aceasi poveste sau mai multe probleme, ciorba incalzita din nou nu o sa aibe acelasi gust. Indiferent ca orice greseala se invata ea tot nu se va uita. Parerea mea @After School Community ar fi mai bine sa te tii de ce ai zis, nu mai angaja scripteri romani daca ti-ai luat atatea tepe cu ei. Mai ales ca @khain.dev zicea ca ceasul nu se seteaza din host, el il seteaza
 2. @RXS e ciudat rau acest copil @AntiExE, posteaza peste tot prostii si injura.
 3. Salutari. Caut finantator pentru o comunitate de sa:mp. As vrea sa deschid o comunitate, am eu scripter dar as vrea sa vad cine mai vrea sa vina sa finanteze proiectul. Nu stiu daca este o pierdere dar ... chiar as vrea sa deschid o comunitate, asa ca cine are chef sa finanteze proiectul si vrea sa faca ceva sa mai ofere o ultima incercare astept mesaj in privat sau in postare.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.