Jump to content

Gamemode Asred By Rafy71 <3 New Version!

Recommended Posts

Posted
Acum 4 ore, Marian Questez a spus:

Nu ai conectat corect baza de date !

Nu mai stiu sigur daca este cea corecta dar daca nu este imi poti da un  mesaj pe discord Rafy#1816

Posted
La 17.01.2021 la 1:17, AlexandruRo a spus:

Cum bag voice chat in gm 

O sa postez eu un edit hpq cu voice chat !

Posted
La 12.01.2021 la 21:03, rafi3007AA a spus:

Poate voi da si versiunea cu voice chat

pun eu nui problema =))

Posted

Un panel contatibil?

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

Posted
On 1/22/2021 at 12:55 PM, Tokyo_Moly said:

problema e ca nu imi apare caseta de login.

nu ai conectat bine baza de date

Posted
La 02.02.2021 la 12:40, rafi3007AA a spus:

ia zi ma ce mai e si pepsi foloseste gm meu

`optimizare` zici? ok ia zi ce functie are operatoru "Char" =)))))))))))))

• 1 month later...
Posted
Acum 7 ore, cRAzyKille a spus:

Are Trojan

Nu are este de la include sau server daca vrei il instalezi daca nu  nu te obliga nimeni

• 1 month later...
Posted
La 08.02.2021 la 7:09, rafi3007AA a spus:

Nu

Ai dreptate ca nu are , dar unele comenzi de admin ( scripter ) le pot folosi orice jucator :)) . Nu dau exemplu ,deoarece m-am chinuit si eu sa le caut .

• 2 weeks later...
Posted

Salut, poate rezolva cineva erorile de la a_questspecial, las aici codul, sunt erori le astea. 

C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(163) : error 075: input line too long (after substitutions)
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(164) : error 017: undefined symbol "pl"
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : warning 217: loose indentation
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : error 017: undefined symbol "ayerid"
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Errors.

Link pastebin cu a_specialquest.

Vă mulțumesc ! 

Posted
La 07.05.2021 la 11:38, M4c a spus:

Salut, poate rezolva cineva erorile de la a_questspecial, las aici codul, sunt erori le astea. 

C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(163) : error 075: input line too long (after substitutions)
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(164) : error 017: undefined symbol "pl"
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : warning 217: loose indentation
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : error 017: undefined symbol "ayerid"
C:\Users\i\Downloads\Asred Gm\compiler\include\a_questspecial.inc(165) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Errors.

Link pastebin cu a_specialquest.

Vă mulțumesc ! 

Nu cred ca ai facut compiler-ul bine