RXS Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 (edited) Comunitate veche si cunoscuta in lumea sa-mp-ului cauta SCRIPTER EXCLUSIV EXPERIMENTAT pentru a termina in prima faza un gamemode inceput de la zero ca mai apoi sa continue munca alaturi de echipa noastra si de server, pe o perioada nedeterminata de timp. (!) Precizez ca persoanele dispuse pentru post vor fi testate de catre mine, eu alegand un exercitiu de cod pe care ulterior sa-l urmaresc live pe discord prin intermediul share-screen. Pentru plata si alte detalii ma gasiti la adresa de discord - adversaru#9919 Edited September 30, 2020 by RXS
HPQ123 Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Acum 9 minute, RXS a spus: Comunitate veche si cunoscuta in lumea sa-mp-ului cauta SCRIPTER EXCLUSIV EXPERIMENTAT pentru a termina in prima faza un gamemode inceput de la zero ca mai apoi sa continue munca alaturi de echipa noastra si de server, pe o perioada nedeterminata de timp. (!) Precizez ca persoanele dispuse pentru post vor fi testate de catre mine, eu alegand un exercitiu de cod pe care ulterior sa-l urmaresc live pe discord prin intermediul share-screen. Pentru plata si alte detalii ma gasiti la adresa de discord - adversaru#9919 Pai și tu vrei sa scripteze mereu cu screen??
RXS Posted September 30, 2020 Author Posted September 30, 2020 8 hours ago, HPQ123 said: Pai și tu vrei sa scripteze mereu cu screen?? ti-as recomanda sa mai citesti inca o data fraza. am pus ideea perfect in tema cu un singur cuvant asa ca nu are rost sa mai explic inca o data.
HPQ123 Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Acum 10 ore, RXS a spus: ti-as recomanda sa mai citesti inca o data fraza. am pus ideea perfect in tema cu un singur cuvant asa ca nu are rost sa mai explic inca o data. Scuzama, m-am uitat in trecere nu am mai văzut la nimeni sa aleagă un scripter in acest mod
MihaiADV Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Daca ai nevoie de calitate garantata si poti face plata ma poti contacta pe discord: MihaiADV#2962 Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
RXS Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Post ocupat. @-=[Vyorel]=-topic closed, te rog.
Recommended Posts