Jump to content

Pachet promotional dnzZz & _Sirius_


Crowell

Recommended Posts

Salut , astazi vreau sa prezint 2 scamatori @dNzZz si @_SIRIUS_ cel dintai fiind ''webdeveloper si cel de-al doilea scripter.Povestea a inceput acum 1 luna de zile cand am avut dorinta de a-mi deschide propria comunitate si server de samp dar datorita naivitatii si necunostintelor mele despre scripting si webdeveloping au facut multi bani de pe urma mea , au profitat si-au batut joc .

Am achizitionat GM-ul LOS SANTOS versiunea veche cu 100EURO de la @dNzZz full bug-uri .Aici intervine munca lui @_SIRIUS_ prieten cu el ce mi-a facut legatura .

Toate bune frumoase mi-a lucrat precum am dorit , platindu-i intotdeauna cat a cerut nimic de reprosat  .Pe urma , @_SIRIUS_ s-a gandit sa imi faca o propunere sa-mi vanda GM-ul LOS SANTOS de data aceasta versiunea noua cum zice el si daca sunt interesat sa il cumpar cu suma de 50 EURO , nu mi la bagat absolut cu nimic pe gat mi-a spus daca vreau sa il iau pot sa il iau in suma aceea daca nu , pot ramane la versiunea veche dar e mult de muncit .Dus de val si entuziasmat de mesajele care te faceau sa il iei instant precum asa am si facut .

Pe urma am apelat la serviciile lui @dNzZz pentru a-mi face un forum in pretul de 50EURO , am zis ok , sa trecem la treaba .Aici nimic de reprosat .Dar vreau sa precizez ca in momentul de fata mi-a inchis tot stiind toate datele necesare sa recurga la asemenea gest .

Cum forumul era gata , trebuia sa achizitionez si un panel si AICI INCEPE POVESTEA SI TOT ADEVARUL  .Aici am apelat la @_SIRIUS_ imi spune sa iau de la wcode ca au paneluri acolo , dar cum eu sunt paleta in domeniu , i-am spus sa imi achizitioneze el sa nu fac ceva gresit .Zis si facut i-am trimis banii -> https://imgur.com/a/NpFJjnX    https://imgur.com/a/vTE2Yeb (Totul cu panelul a inceput pe data de 6 MAI 2020 ).

Pe data de 6,7,8MAI  am tot continuat cu mesajele in legatura cu panelul ce se petrece , de ce nu e gata si ce se petrece -> https://imgur.com/a/MOhy4PS    https://imgur.com/a/wov4PQG   https://imgur.com/a/kncdKPA    https://imgur.com/a/fSU1hAu .

Intr-un final a aparut panelul de la ''wcode'' care nu credeam absolut nimic ca era de acolo dar trebuia sa par fericit ca il am  macar punandu-mi speranta ca va fi pus la punct intr-o zi . Aici, imediat  intervine @dNzZz cu un mesaj la mine ca doar na sa-si scoata si el leafa nu nu numai @_SIRIUS_->> https://imgur.com/a/46srrCi .

I-am spus lui @dNzZz sa mai astepte pana la sfarsitul lunii mai ca momentan numai am nimic .

Dupa nici 2 zile , imi trimite @_SIRIUS_ mesaj ca a gasit un panel smecher rau de vanzare , ca daca vreau sa-l cumpar de la acel baiat scripter care a inchis tot  , ca e gata facut si nu se merita sa ma bag in afacerea cu @dNzZz ca ies mai rau , si cu 15 euro am acel panel + 5EURO pentru el mana de lucru  si ce mai spunea el in termenii lui .Parea interesant in sinea mea si convenabil , am zis DA  , il cumpar prin intermediul lui @_SIRIUS_->  https://imgur.com/a/nIDK0ZC   https://imgur.com/a/TDEthrs .

Trec 1 , 2 , 3 zile niciun raspuns de panelul achizitionat .

Din intamplare , am dat si de baiatul de la care am achizitionat acel panel cu 15 euro  si aici povestea devine si mai interesanta si aflam si de unde e acel panel de la ''wcode'' .

Conversatia cu baiatul de la care am luat panelul cu 15EURO prin intermediul lui @_SIRIUS_ : https://imgur.com/a/q9BxY9Q   https://imgur.com/a/Ng45EeX

Aici discutiile continua cu baiatul si aflam si de unde provine acel panel de la ''wcode'' unde banuielile mele ies la iveala : https://imgur.com/a/jsBGNDg   https://imgur.com/a/wI5F4vC   https://imgur.com/a/Qa4VEmF

Acelasi baiat imi trimite conversatiile dintre el si @_SIRIUS_  in legatura cu acel panel de pe ''wcode'' sa imi arate cat de scamator a fost @_SIRIUS_ fata de mine : https://imgur.com/a/mEuQ48R   https://imgur.com/a/MIQcBIn  https://imgur.com/a/bXndIdz

Pe data de 30 mai @_SIRIUS_ si @dNzZz spun ca se apuca de panelul meu de pe ''wcode'' de la 0 dupa ce le-am dat toate informatiile ca vreau sa arate exact ca pe cel de la LinkMania si costurile ajungandu-se la 25 de fiecare (lui @_SIRIUS_ deja ii mai datoram doar 5EURO pentru ca mi-o luasem in freza cu manevra de mai sus cu acel baiat) .Ceilalti 25  i-au fost trimisi lui @dNzZz sa se apuce de treaba . ->  https://imgur.com/a/A2BL9Bw      ,       https://imgur.com/a/IsCdAfo 

Credeti ca a fost ceva facut pana in ziua de astazi ?NU .

Dar ce sa vezi , visul meu de a avea panelul exact ca pe linkmania a devenit realitate , iar GM-ul LINKMANIA a fost scos la vanzare cu tot cu panel .Aici povestea devine si mai interesanta , stati aproape :D 

Pe data de 1 Iunie , eu , @_SIRIUS_ si @dNzZz am decis sa cumparam Linkmania , zis si facut cu 50 EURO .Ii spun lu' @dNzZz sa il cumpere , imi spune sa-i trimit 25EURO si eu ii spun sa opreasca din acei 25 care i-am trimis cu o zi in urma de la panelul meu .La randul lui imi spune ''lasa , fara aia , ca din aia iti fac modificarile la panel'' am zis ok , iti trimit alti 25EURO nu e problema , numai sa vad toata treaba asta terminata ca ma invarteam mereu in cerc in tot ce faceam .Aici aveti conversatiile : https://imgur.com/a/Nj2axKu  ,    https://imgur.com/a/zw4GPNq ,   https://imgur.com/a/ySWYl1F , .

Dupa toate acestea , am achizitionat GM-ul , am urcat tot , dar dintr-o problema tehnica la Panel dupa 4 ore a cazut de tot .Am incercat prin toate metodele posibile sa ii dam de capat .Intre timp eu am gasit o alta persoana care a achizitionat acelasi GM Linkmania si s-a oferit sa ma ajute cu problema pe care o am , mai exact baiatul cu care @_SIRIUS_ facea magarii cu panelurile .Singurul lucru pe care l-am cerut de la @dNzZz a fost refund la acei 25EURO ca sa nu ne mai incurcam unii pe altii nici eu pe el nici el pe mine  . Ce urmeaza va las sa urmariti conversatiile : https://imgur.com/a/QZqUKRa  ,   https://imgur.com/a/y35K62o ,       https://imgur.com/a/16KObmc ,   

https://imgur.com/a/VF2eC9U ,   https://imgur.com/a/3OrGR1F iar in ultima fotografie se afla si block-ul .

Cat despre @_SIRIUS_ ? El trebuie  sau trebuia sa imi redenumeasca din LinkMania in ce detin eu + WIPE , ceea ce nu o sa mai vad absolut nimic .Si ce mesaj imi da @_SIRIUS_  va las sa vizionati : https://imgur.com/a/Rc8WvVc  ,  https://imgur.com/a/pNipMDH  , https://imgur.com/a/tlgxoRh .

 

Ca incheiere , vreti sa stiti cati bani am cheltuit cu acesti scamatori ?

https://imgur.com/a/a980rvf , https://imgur.com/a/ohsunHn , https://imgur.com/a/B8QyChG

 

PS : Am sa postez si versiunile de gm los santos cea veche , cea noua + tot ce e editat contracost de catre mine totul o sa fie free pentru toata lumea .Dupa aceasta experienta , ma retrag din tot cu toate investitiile ce le-am facut si sper ca aceste nimicuri ale societatii care isi castiga existenta din inselaciuni , magarii sa fie scosi de pe aceasta comunitate .

Tin sa mentionez ca a mai postat un baiat din Italia  impotriva lui  @_SIRIUS_ un gm full de buguri si magarii ce le mai facea el acum 2-3 saptamani unde ma ruga sa comentez precum ca sunt clientul lui si sunt multumit de serviciile lui .Si da , am facut-o numai sa imi urmaresc interesul pentru a munci la tot ce am investit ( mentionez daca e nevoie de dovada pot sa pun print aici) .

@dNzZz @_SIRIUS_ , cum indrazniti sa va deschideti si voi forum unde sa ce ? sa inselati lumea cu serviciile voastre ? www.pawnhub.ro este ceea ce detin ei si vor sa fie si ei un fel de sa-mp.ro .

Sa va de-a Dumnezeu in viata asta datorii numai de ordinul miilor in banci pentru ca nu meritati nici sa respirati .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Crowell changed the title to Pachet promotional dnzZz & _Sirius_

Acest individ Crowell cu un caracter mizer ar merita interzis pe acest forum, este un om la un nivel foarte josnic, dupa ce m-a acuzat ca lipsesc fisiere dintr-un panel a inceput sa ma injure pe PM-uri (eu nici macar nu le-am deschis, ca sa vedeti ce importanta reprezinta persoana lui pt mine) cu tot felul de lucruri aiurea, vorbeste despre el acolo oricum, nu despre mine. Singurul scamator&tepar el este. Ei n-au habar pe ce lume traiesc dar vor panel/GM-uri bune care sunt mai destepte ca ei de x2 ori.

Feriti-va de acest caracter mizer.

  • Like 1

The best of the best!

Awesome !!!

Link to comment
Share on other sites

@Eyser prietene , eu nu am nici un fel de cunostinte nici scripting , nici webdeveloping , absolut nimic , daca citeai mesajul eu sunt paleta la tot de aia am si platit incapabilii astia de mai sus sa mi faca treaba .Pai eu te-am acuzat dupa ce oamenii de mai sus , mai pe scurt @dNzZz mi-a spus ca tu esti vinovatul la tot ce se petrece la panelul tau , eu am facut doar sa pun oleaca de presiune sa-mi urmaresc interesul de a mi se rezolva problema .Dar nu o sa stau sa-ti pun ss-urile aici ca postarea asta nu este despre tine , daca vrei imi dai mesaj in privat si poate imi fac timp si iti trimit .

@dNzZz Merit ban nu ? Pentru ca am relatat absolut tot , dar cand baga-i banu' in buzunar era bine ? .Consider ca am hranit un copil , ma pot considera tata si Maria nevasta mea ?:)

 

@st0ryc Si-au batut joc pentru ca au vazut ca nu am habar de absolut nimic , si ce au zis ? Hai sa-l scuturam de bani ca oricum il invartim in cerc .Dar vezi tu , barbosu' de sus le aranjeaza el in viata asta pe toate , poate nu peste 1 an , 2 , 3  dar in timp le da viata incat sa nu le mai poata duce :) .

 

Concluzia : Voi va mai doriti mizeriile societatii sa faca parte dintr-o comunitate de samp  , unul sub numele de ''webdeveloper ='' @dNzZz '' si altu scripter = '' @_SIRIUS_ '' ?

Iar ca o reamintire site-ul pawnhub ce ei il detin , e sa imite exact sa-mp.ro .Dar intrebarea este , cine s-ar alatura la ei in comunitate , cu asemenea tepe ?

Trebuie toti sa constientizati ca voi care scoateti banul din buzunar trebuie sa comandati absolut tot !

 

 

Edited by Crowell
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Crowell said:

@Eyser prietene , eu nu am nici un fel de cunostinte nici scripting , nici webdeveloping , absolut nimic , daca citeai mesajul eu sunt paleta la tot de aia am si platit incapabilii astia de mai sus sa mi faca treaba .Pai eu te-am acuzat dupa ce oamenii de mai sus , mai pe scurt @dNzZz mi-a spus ca tu esti vinovatul la tot ce se petrece la panelul tau , eu am facut doar sa pun oleaca de presiune sa-mi urmaresc interesul de a mi se rezolva problema .Dar nu o sa stau sa-ti pun ss-urile aici ca postarea asta nu este despre tine , daca vrei imi dai mesaj in privat si poate imi fac timp si iti trimit .

@dNzZz Merit ban nu ? Pentru ca am relatat absolut tot , dar cand baga-i banu' in buzunar era bine ? .Consider ca am hranit un copil , ma pot considera tata si Maria nevasta mea ?:)

 

@st0ryc Si-au batut joc pentru ca au vazut ca nu am habar de absolut nimic , si ce au zis ? Hai sa-l scuturam de bani ca oricum il invartim in cerc .Dar vezi tu , barbosu' de sus le aranjeaza el in viata asta pe toate , poate nu peste 1 an , 2 , 3  dar in timp le da viata incat sa nu le mai poata duce :) .

 

Concluzia : Voi va mai doriti mizeriile societatii sa faca parte dintr-o comunitate de samp  , unul sub numele de ''webdeveloper ='' @dNzZz '' si altu scripter = '' @_SIRIUS_ '' ?

Iar ca o reamintire site-ul pawnhub ce ei il detin , e sa imite exact sa-mp.ro .Dar intrebarea este , cine s-ar alatura la ei in comunitate , cu asemenea tepe ?

Trebuie toti sa constientizati ca voi care scoateti banul din buzunar trebuie sa comandati absolut tot !

 

 

Daca mai ai nevoie de scripter, sau un proiect serios da-mi mesaj pe discord, st0ry#1447

c.e.o your-code.ro

Link to comment
Share on other sites

@st0ryc - O sa ma retrag de tot din orice tentativa de a deschide si a face ceva .

@dNzZz mi-a vandut acum 1 luna de zile un gm los santos versiunea veche cu 100EURO si de atunci mi-a zis ca eu sunt al 3-lea cumparator si ca o sa inchida topicul , in ziua de azi vinde din nou aceeasi mizerie .Daca e nevoie pun si poze .

Ca sa fie clar , pentru toti , numai cumparati de la ei tot ce am de la ei + ce mi s-a lucrat o sa fie free pentru toti ! Sa stopez orice tentativa de a se mai imbogati de pe urma altora cu niste gunoaie de paneluri , gm-uri s.a.m.d

Link to comment
Share on other sites

Crowell iti zic eu parerea cea mai sincera.

Nu se mai merita sa deschizi o comunitate de orice joc , pentru ca o sa gasesti doar lichele ordinare care dau teapa , ba gasesti scripteri care daca  nu faci pe gm-ul lor nu se baga sau eventual dupa ce baga gm-ul lor fac doar ce ii duce capu si nici n-o sa ii intereseze de tine sau o sa gasesti scripteri care iti ofera niste preturi de costa mai mult ca o bicicleta Mountain Bike :)))

Intr-un final rezulta ca dai doar de lichele fomiste.

Spun asta pentru ca am fost cam in aceasi situatie ca tine ;)

Edited by sMok3 ;x

 

Contact:

PM 

Reply

Discord: SmoKey#1025

Link to comment
Share on other sites

@sMok3 ;x - am realizat asta din pacate prea tarziu .In viata asta toate astea se intorc intr-o zi .Oricum cam pe aici e capatul escrocheriilor lor .Sper ca aceasta postare sa isi faca timp fiecare sa citeasca absolut tot ce am scris cu mare atentie .Tot prin ce am trecut sa fie o lectie pentru toti si sa nu treceti si voi prin asta  .Ii voi posta pe toate grupurile de samp de pe faceobok si ii voi indemna sa ia aminte la patania mea . 

Link to comment
Share on other sites

asta e ultimul "reply de la mine , la orice postare de a ta  , pentru cei care doresc sa vada dovezi din ambele parti  , sa isi dea seama ca nu e chiar asa de "roz" cum explica asazisul cumparator . am uploadat mai jos o arhiva in care am pus print-uri din conversatiile noastre  am scris descrierea in numele pozelor  pentru a vedea exact  ce sa spus  din partea mea , nu doar ce a postat el la "categoria report" si comentariile aiurea la vanzare.... 

http://www.girlshare.ro/3769928030

link virus total pentru a vedea ca arhiva este curata :

https://www.virustotal.com/gui/url/f1f51ccb846b48b0257f9c94f058071e96bd2e73a0ec76b179abeef30b0ed1d7/detection

4T3aJWn.png

Link to comment
Share on other sites

Ce am avut de zis , am zis mai sus .E clar totul .Eu comand pe banii mei , eu platesc tu asculti ordinele , asa functioneaza .Ati frecat-o amandoi , asta e meseria voastra ''cioarda''' si ''inselaciunile .Ai nevasta (ce as...) si copchil care teoretic i-am dat de mancare pentru o luna de zile si imbracat .Tine minte , se intalneste munte cu munte apai om cu om , nu e nevoie sa fiu acolo unde esti tu .

Link to comment
Share on other sites

Ba, dupa parerea mea, in poze, se vedea cand ai dat mesaj, se vedea ca ai rabdare macar o zi. Dar ba, sa nu raspunzi o zi intreaga da-o naibi de treaba. Eu de aia invat Limbajul PAWN, HTML/CSS, PHP ca sa imi fac propria mea comunitate, deoarece am vazut foarte multe topic-uri la Reclamatii si am decis sa nu angajez scripter + web developer, deoarece nu o sa mai banii nici de host si gata. Iti zic sincer ca se poate invata un limbaj de programare si tot ce vrei tu. Asa ca nu mai da atatia banii pe astia, pe care nu ii cunosti nici macar 3 luni. Iti recomand, daca nu vrei sa inveti, intereseaza-te de profilul unui Scripter, in care are dovezi ca a avut afaceri de succes si nu fail sau teapa. Asa ca SIRIUS si dNzzz sunt prostii dupa parerea mea si sincer fara suparare, ca faceti combinatii sau alte cacaturi. Deoarece, omu e de inteles. Faceti munca in care sa nu fie erori in Gamemode + Panel si faceti bani cinstiti. Mai bine lasati-va de scripting si gata, daca o tineti tot asa.

+1 si UP.

Link to comment
Share on other sites

Nu e frate , is amandoi din acelasi oras isi cunosc meseria de samsari foarte bine .Am dat de ei , i-am vazut ca pnm au o varsta @dNzZz are si nevasta si copil am zis ca nu fac ei magarii , mi-a mirosit mie a nu bine dupa 2 saptamani de colaborari ..dar am zis ca mi se pare si daca era sa caut altul trebuia sa o iau de la capat plus uite ca am platit un forum ce mi la inchis , nu mi-am primit nici gm-ul cu update , niciun panel facut absolut nimic ! 0 barat .

@_SIRIUS_ trebuia postat mai demult pentru manevrele cu paneluri ce le lua de la altii cu 5 imi cerea mie 25 si zicea ca le lua de pe wcode (ca stia eu ca nu mi dau seama si sunt babalau) .Dar am zis sa nu il postez sa ma comport frumos precum nu stiu nimic ,sa nu imi futa tot.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sau ai rabdare ca o sa postez si creatiile lor pe gratis la toata lumea sa nu mai vanda ei gunoaie !

O sa aveti Toate los santos-urile posibile + LINKMANIA 

Edited by Crowell
Link to comment
Share on other sites

Am citit tot ce ai scris in topic, @Crowell. De ce nu ai facut un topic sa intrebi daca acesti doi oameni sunt de incredere? Poate nu iti mai luai teapa.

P.S: Daca vei dori sa iti mai deschizi vreodata server si ai nevoie de scripter experimentat, adauga-ma pe Discord: IrinelBro#9160.

Succes! Imi pare rau ca ai pierdut atatia bani pe acesti doi tepari.

Link to comment
Share on other sites

@IrinelBro57 asta trebuia sa fac , pe atunci era euforia aia de a deschide ceva , inspirau si a baieti ok , maturi , am zis ca sa nu ii asociez cu generatia de acum , dar observ ca astia nu se complica si cand fura fura din plin la ordinul sutelor .Acum capul sus si in cine va puneti baza , sa speram ca nu vor mai fi cazuri si la altii si sper sa aveti ce invata din experienta mea .Sper ca acesti 2 sa li se de-a un badge de teparii comunitatii .

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.