Jump to content

Crowell

Membru
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Crowell last won the day on March 26 2021

Crowell had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Cosmin
  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Crowell's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

  1. Crowell

    SAMP Developer

    Salut , nu stiu daca e sectiunea ideala sa postez asta dar am o intrebare : Cu ani in urma pe comunitatea romaneasca noi am avut un scripter rus ARTIST , ce mai stiti de el ? Cum as putea sa dau de el ? Am fost intr-o relatie de prietenie foarte buna dar subit a disparut complet si din lista mea de prieteni de pe facebook ...stiti cum as putea sa dau de el ? @ARTIST
  2. Nu recomand acest tepar , va rog sa cititi amanuntit reclamatia impotriva acestor tepari .Am cerut sa mi se cumpere paneluri de pe wcode , 3 paneluri , 3 esecuri , l, l-am platit o data sa imi achiztioneze un panel de pe wcode , el facuse magarii , le luase cu 5 de la altii cu fisiere lipsa si restu in buzunaru' lui .Aveti toata povestea in sectiunea reclamatii , e prea mult de povestit .Feriti-va si de sirius si de dnzzz .
  3. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  4. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  5. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  6. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  7. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  8. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  9. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  10. Va rog sa fiti atenti in alegerea scripter-ului dupa caz si a webdeveloper-ului .Mi-am luat teapa de peste 400EURO de la @dNzZz (webdeveloper) si scripter-ul ( @_SIRIUS_ ) amandoi sunt prieteni , din iasi .Verificati sectiunea reclamatii .
  11. Crowell

    sters

    TEPAR , reputatia patata , verificati sectiunea reclamatii !
  12. @dNzZz vinde gunoaie full buguri ca sa il recomande pe prietenul lui @_SIRIUS_ ca el stie gm-ul si ca va face el tot ce doriti ! Asa fac ei bani .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.