Eldhy Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 (edited) Salut, cam cat costa o licenta pentru un forum dedicat unui server de SA:MP? Gen ce module ar fi necesare si care ar fi pretul total? Ce firme de inregistrat domenii/host recomandati? Edited May 13, 2020 by Eldhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4zvyy Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 depinde de site-ul cat ar costa Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st0ryc Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 200$ Quote c.e.o your-code.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banditul Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Evident exista si platforme ca MyBB care sunt open source si gratuite (cu mii de pluginuri si teme) care pot tine locul unui IPB/IPS mult mai bine si in situatia asta se plateste doar host + domeniu care scade pretul destul de mult 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4zvyy Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Acum 1 oră, Banditul a spus: Evident exista si platforme ca MyBB care sunt open source si gratuite (cu mii de pluginuri si teme) care pot tine locul unui IPB/IPS mult mai bine si in situatia asta se plateste doar host + domeniu care scade pretul destul de mult da mybb pot baga in el UCP daca da cum? Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khenwise Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 O licență IPS costă 200$, totuși ai putea lua de la utilizatori cu 100$ după care plătești tu reînnoirea 25$. Dacă crezi că ți se pare mult te poți duce pe phpBB, MyBB. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banditul Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Acum 2 ore, R4zvyy a spus: da mybb pot baga in el UCP daca da cum? Te referi la UCP de la gm? Daca da, UCP nu e dependent de platforma de forum folosita e cu totul altceva adica indifierent ca ai MyBB sau IPS poti folosi UCP Sau la ce te referi prin "bagat ucp in platforma"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4zvyy Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Acum 29 minute, Banditul a spus: Te referi la UCP de la gm? Daca da, UCP nu e dependent de platforma de forum folosita e cu totul altceva adica indifierent ca ai MyBB sau IPS poti folosi UCP Sau la ce te referi prin "bagat ucp in platforma"? sa bag UCP In site.... Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Vyorel]=- Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 59 minutes ago, R4zvyy said: sa bag UCP In site.... Ala e cu totul separat de orice platforma de forum. Chiar si un site (pagini de prezentare) este separat de UCP-ul de la server. Cat despre platformele de forumuri, eu personal, din 2009 am lucrat cu SMF (90% cunosc tot scriptul, avand si cateva module facute de mine) si este gratuit ca celelalte spuse mai sus. Daca vrei ajutorul din partea mea la instalarea si administrarea lor te ajut doar daca folosesti serviciile mele (click pe bannerul din semnatura mea pt lista de preturi pt domenii si hosting). Quote ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RXS Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 (edited) da-mi add pe discord si-ti dau o licenta cracked pt IPB adversaru#9919 Edited May 13, 2020 by adversaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts