Muliany Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Salut, eu si inca un tovaras (care intamplator e si youtuber [300k subs]), vrem sa ne deschidem o comunitate si totodata un server de sa:mp si avem nevoie de un scripter experimentat, avem un gamemode relativ bun, nu este pe net, nu il poti gasi absolut nicaieri (un gamemode care in prezent este folosit de o comunitate destul de mare de sa:mp din romania). Banii nu sunt o problema, oferim cat ni se cere, avem un barem de preturi, banii vor fi raportati si la serviciile pe care le vom primi in schimb. Pentru mai multe detalii, daca cumva cineva este interesat si se incadreaza in cerintele noastre, contactati-ma pe discord sau PM forum. Discord : Muliany#8979 iSilent#1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiusq Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Înăinte să vă sară gândul că o să fiți foarte lejeri în proiectul ăsta (în care am participat și eu doar că am ieșit după puțin timp pentru că amf ost chemat de o comunitate de samp mult mai mare), trebuie să știți câteva aspecte (și aici e doar pentru că vreau să îl ajut pe silent să găsească pe cineva bun), unul dintre aspecte este că o să trebuiască să lucrați cu mare atenție, există destul de multe pretenții din partea fondatorului principal și cum a spus și Muliany, da, nu există problemă de bani, trebuie doar să aveți răbdare. Sincer, îl recomand pe @Dennis12. pentru chestia asta, are prețuri relativ mici pentru ce servicii oferă. Mult succes în căutarea cuiva bun! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
consty Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Am dat add pe discord, vin la pachet cu scripter cat si administrator, sunt web-developer, pot oferi poze cu portofoliul meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis12. Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Acum 22 ore, andreiusq a spus: Înăinte să vă sară gândul că o să fiți foarte lejeri în proiectul ăsta (în care am participat și eu doar că am ieșit după puțin timp pentru că amf ost chemat de o comunitate de samp mult mai mare), trebuie să știți câteva aspecte (și aici e doar pentru că vreau să îl ajut pe silent să găsească pe cineva bun), unul dintre aspecte este că o să trebuiască să lucrați cu mare atenție, există destul de multe pretenții din partea fondatorului principal și cum a spus și Muliany, da, nu există problemă de bani, trebuie doar să aveți răbdare. Sincer, îl recomand pe @Dennis12. pentru chestia asta, are prețuri relativ mici pentru ce servicii oferă. Mult succes în căutarea cuiva bun! Multumesc de recomandare! Am sa iau legatura cu Muliany pe discord. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts