sMok3 ;x Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) Salutare Tuturor ! Sunt aici sa anunt revenirea Comunitatii VibePlay ! Forumul este deschis ! Avem oameni care sa ne ajute, Youtuberi , Promovare 24/24 ! Dar Comunitatea are nevoie de un scripter capabil care sa faca un gamemode de la 0 ! Pretul pe tot proiectul va fi platit intre 100-120 de euro ! Dar Comunitatea are nevoie de un scripter capabil in Counter - Strike 1.6 / Global Offensive pentru un server de Base Builder ! Despre plata si alte detalii aveti detalii in semnatura ! Edited February 27, 2020 by sMok3 ;x Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
sMok3 ;x Posted January 28, 2020 Author Posted January 28, 2020 UP ! Se cauta din nou scripter Sa-mp! Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
Edw24 Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 La 20.01.2020 la 0:13, sMok3 ;x a spus: Salutare Tuturor ! Sunt aici sa anunt revenirea Comunitatii VibePlay ! Forumul este deschis ! Avem oameni care sa ne ajute, Youtuberi , Promovare 24/24 ! Dar Comunitatea are nevoie de un scripter capabil care sa faca un gamemode de la 0 ! Pretul pe tot proiectul va fi platit intre 100-120 de euro ! Dar Comunitatea are nevoie de un scripter capabil in Counter - Strike 1.6 / Global Offensive pentru un server de Base Builder ! Despre plata si alte detalii aveti detalii in semnatura ! Ce scripter care stie cu ce se mananca pwn si stie ce e ala un string de 128 si stie cum se calculeaza tot rahatul asta si sunt o multime de exemple isi v-a bate capul sa faca un gamemode de la 0 pt 100 de euro amarati? :))) "Coetari" care stie sa adauge un sistem de pe gm burnet pe un gm big zone gasesti cu nemiluita. Fratele @sMok3 ;x ia si baga mana in buzunar si contacteaza un scripter care are reputatie nu toti puradeii de 14 ani. 1 Facebook: <CLICK> YouTube: <CLICK> ############### Tutorial modificarea vitezei vehiculelor Include sistem drop air Best speedometer
HPQ123 Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Acum 1 oră, _SIRIUS_ a spus: Ce scripter care stie cu ce se mananca pwn si stie ce e ala un string de 128 si stie cum se calculeaza tot rahatul asta si sunt o multime de exemple isi v-a bate capul sa faca un gamemode de la 0 pt 100 de euro amarati? :))) "Coetari" care stie sa adauge un sistem de pe gm burnet pe un gm big zone gasesti cu nemiluita. Fratele @sMok3 ;x ia si baga mana in buzunar si contacteaza un scripter care are reputatie nu toti puradeii de 14 ani. +1
sMok3 ;x Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 Acum 10 ore, _SIRIUS_ a spus: Ce scripter care stie cu ce se mananca pwn si stie ce e ala un string de 128 si stie cum se calculeaza tot rahatul asta si sunt o multime de exemple isi v-a bate capul sa faca un gamemode de la 0 pt 100 de euro amarati? :))) "Coetari" care stie sa adauge un sistem de pe gm burnet pe un gm big zone gasesti cu nemiluita. Fratele @sMok3 ;x ia si baga mana in buzunar si contacteaza un scripter care are reputatie nu toti puradeii de 14 ani. Acum 8 ore, HPQ123 a spus: +1 Spre luminarea voastra .... Scripterul care va lucra pentru mine va primii banii la sfarsitul proiectului Nu stau sa dau 500-600 de euro pe un gamemode care vrea si este dornic sa faca un gamemode la acest pret bine , care nu asta e norocul lui . Pentru ca am vazut ca multe gamemode-uri se vand 70-150 de euro asa platesc si eu un scripter care sa faca un gamemode de la 0 . Nu vad de ce as platii un scripter cu "Reputatie" daca face acelasi lucru Pret final pentru acest proiect 150 E ! Cine doreste sa ma contacteze , cine nu , il rog sa numai posteze aiurea doar ca sa se afirme ca nu-si are rostul Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
Edw24 Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Acum 11 ore, sMok3 ;x a spus: Spre luminarea voastra .... Scripterul care va lucra pentru mine va primii banii la sfarsitul proiectului Nu stau sa dau 500-600 de euro pe un gamemode care vrea si este dornic sa faca un gamemode la acest pret bine , care nu asta e norocul lui . Pentru ca am vazut ca multe gamemode-uri se vand 70-150 de euro asa platesc si eu un scripter care sa faca un gamemode de la 0 . Nu vad de ce as platii un scripter cu "Reputatie" daca face acelasi lucru Pret final pentru acest proiect 150 E ! Cine doreste sa ma contacteze , cine nu , il rog sa numai posteze aiurea doar ca sa se afirme ca nu-si are rostul E un forum deschis si fiecare are dreptul sa-si de-a cu parerea. Din partea mea poti sa ei si ce-l mai praf sau ce-l mai bun scripter nu ma doare nici pe unde iese. Eu mi-am dat cu parerea despre "plata" si despre munca de sclav pe care o v-a face viitorul scripter pt 150 de euro cat dai tu. PS. Bafta cu serverul tau si cu gm-ul tau de 150 de euro. Facebook: <CLICK> YouTube: <CLICK> ############### Tutorial modificarea vitezei vehiculelor Include sistem drop air Best speedometer
.Robert. Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Si ce ai vrea in acel gamemode? Probabil in pretul ala intra doar un register, un sistem de masini, factiuni, clan si niste mici sisteme pe langa.
eltAndrei Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 Contact: Discord: eltAndrei#4397 Daca vrei sa te ajut ma poti contacta, am varsta de 20 de ani si am experienta in scripting. Te pot ajuta cu gamemode de samp si chiar si addons de CS. Am experienta in domeniu, deoarece am lucrat foarte mult timp in pawno/sublime, iar la CS am realizat si diferite plugin-uri. Nu imi fac reclama si nu ma intereseaza acest lucru, iar daca esti interesat si vrei sa colaboram ma poti contacta. O zi frumoasa! SKINS SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << DMV SYSTEM BY ELTANDREI >> CLICK << (!)SERVER DISCORD: https://discord.gg/8Hwd8EF
sMok3 ;x Posted January 30, 2020 Author Posted January 30, 2020 1 oră în urmă, eltAndrei a spus: Contact: Discord: eltAndrei#4397 Daca vrei sa te ajut ma poti contacta, am varsta de 20 de ani si am experienta in scripting. Te pot ajuta cu gamemode de samp si chiar si addons de CS. Am experienta in domeniu, deoarece am lucrat foarte mult timp in pawno/sublime, iar la CS am realizat si diferite plugin-uri. Nu imi fac reclama si nu ma intereseaza acest lucru, iar daca esti interesat si vrei sa colaboram ma poti contacta. O zi frumoasa! Te astept in privat. Ca sa ne intelegem , s au schimbat treburile , eu am gamemode blackgun actual doar ca trebuie facute ceva modificari.... o sa fac o lista din nou cu ce trebuie facut , totul se va face prin teamviewer sau supremo ca sa nu întâmpină din nou probleme . Plata nu e problemă. Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
MihaiADV Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Daca mai ai nevoie cauta-ma. Doar ca nu inteleg cum as putea lucra prin supremo sau astea deoarece merge ca naiba, nu e comod. Cat despre "reputatie" intreaba lumea de MihaiADV Daca zici ca ai de facut doar niste modificari nu cred ca va fi nev de 150e Discord: MihaiADV#2297 Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
sMok3 ;x Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 UP ! Inca Se cauta scripteri CS 1.6 & CS GO Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
Classic Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Adaugama pe discord si vorbim acolo mai multe Mr.Redbul:5139
sMok3 ;x Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 UP! Lista ! Va astept in privat pentru a discuta mai multe amanunte ! Marele_Update_inainte_de_redeschidere.txt Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
sMok3 ;x Posted March 1, 2020 Author Posted March 1, 2020 UP ! Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
sMok3 ;x Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 UP ! Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
Teodor Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Caut scripter pentru un server de cs go ofer 15-20 euro pentru mai multe detali aveti discordul meu aici NuTeLa#2637
Recommended Posts