Jump to content

eltAndrei

Membru
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eltAndrei

  1. Nu facea nimeni event doar pentru 2 jucatori. Si eu zic sa terminati si voi si sa ne vedem fiecare de treaba pentru a face ceva. Nu vad rostul acestor certuri!
  2. Va deranjeaza ca n-am acceptat sa-mi oferiti sistemele voastre cu anumite include-uri unde puteau exista si cateva comenzi ascunse? Sau tu nu stii toata discutia si esti dezinformat? Eu am spus ca nu accept sisteme de la cineva mai ales care au include-uri. Si pentru ca nu am acceptat sistemele lui el dezinformeaza lumea spunand acest lucru? Stiu ce fac iteratorii si la ce se folosesc. Stiu ca pot ajuta la optimizarea serverului si multe altele. Nu incercati sa ma atacati pe mine pentru ca nu va accept sistemele voastre.
  3. Hai iti urez mult succes pe partea de scripting ca eu am fost intotdeauna un om echilibrat si nu ma voi certa, dar nici nu voi cere nimanui explicatii pentru un joc. Multa bafta si succes!
  4. Adica? "si dupa"? eu zic sa te mai uiti prin camaruta ta si sa nu comentezi pe altii "si dupa".
  5. Bine ca ai tu profesionalism. Chiar sunt curios cand te vei duce scripter undeva sa te vad ce stii ca tot critici pe altii. Si nu ti-a sters nimeni mesajele de pe chat, dar atat stiti sa bagati critici pentru un amarat de joc.
  6. Te pot ajuta. Am experienta in acest domeniu si poate vom reusi un proiect frumos. Daca esti de acord imi poti da PM.
  7. Posteaza functia ShowCrates. Ceva e la textdraw daca nu-ti apare. Ori nu l-ai adaugat pe server, ori nu e variabila de afisare a textdraw-urilor in ShowCrates(playerid);.
  8. Posteaza comanda [/opencrate] aici. Probabil nu are functia in care sa-ti afiseze textdraw-ul.
  9. new j = i - 1; ia incearca new j = i++; .
  10. Mai bine nu postezi acel gamemode pe internet. Asa daca tot il postezi pentru ce ii bagi comanda ascunsa nu are niciun sens.
  11. Nu este nici greu, dar nici foarte usor de realizat. Multumesc frumos pentru parere
  12. Acesta este un System de DMV. Am decis sa adaug si proba teoretica pe langa acel traseu pe care il stim cu totii. De asemenea, voiam sa adaug si interior unde sa dai examenul teoretic, dar am renuntat, deoarece este un sistem pe care il folosesti odata la 100 de ore si nu are rost de foarte multe complicatii.
  13. Trebuie sa faci update la plugin-uri.
  14. eltAndrei

    SAMP

    nu ai acel include in pawno/include si din cauza aceasta iti arata asa.
  15. Arata si server.log sa vedem si acolo ce iti arata.
  16. Arata-mi cum ai definit dialogurile ca sa te putam ajuta. Cauta acel text in gamemode, iar acolo gasesti cum este scris dialogul. Dupa aceea trimite aici ce e cu #define adica dialogul pentru duel si cel prin care achizitionezi materiale.
  17. Textdraw-ul o sa-l mai modific pe parcurs, deoarece vreau sa fac si anumite sisteme de vouchere care sa pice la anumite evenimente etc... dar m-am bazat mai mult pe ideea sistemului in sine.
  18. Astept pareri despre modificari/imbunatatiri pentru acest sistem.
  19. pai nu il gasesti in fisierul de unde ai dezarhivat si gamemode-ul respectiv? normal ar trebui sa se afle un fisier .sql. Incearca sa incepi pe un gamemode simplu bazat pe mysql daca vrei sa faci ceva bun de la 0.
  20. Pai intra in baza de date pe care ai primit-o adica in phpmyadmin si urca fisierul .sql din gamemode-ul tau.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.