Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 7 ore, [El.Capo] a spus:

Pret?

In privat îți spune toate detalile

• Like 1
Posted

E chiar ok. Mult succes la vânzarea lui. Dar ca o parere, nu o lua personal, doar ca ceva unic ar fi mult mai acceptabil pe piata sampului. Oricum felicitări pentru munca depusă.

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
Acum 1 oră, iCzm a spus:

E chiar ok. Mult succes la vânzarea lui. Dar ca o parere, nu o lua personal, doar ca ceva unic ar fi mult mai acceptabil pe piata sampului. Oricum felicitări pentru munca depusă.

Știu frate, am inceput și unu de la 0 mai diferit

Posted
Acum 3 ore, CosminAK47 a spus:

unde se poate testa gm ?

Gamemode-ul este pe Red zone daca este ceva cumpăr un host separt

Posted

Stai, pentru ce aș da 70 de euro pentru un gamemode de samp în 2019? Să fim serioși, și mai ales b-hood care e cam mort (după părerea mea), dacă ar fii fost ruby nephrite l-ai fi vândut de mult și ar fi apărut și pe net, b-hood nu mai e așa cerut în ultimul timp, doar dacă ai ceva panel destul de bun pentru gamemode, atunci și-ar merita cei 70 de euro, but pentru sisteme ce se fac în câteva zile nu cred că se merită 🥰

Posted
Acum 23 minute, TheRexAdv a spus:

are keylogger acum trebuie sa-mi fac windows-ul din nou

Arata dovada ca exista keylogger.

Posted
10 hours ago, HPQ123 said:

Arata dovada ca exista keylogger.

ce dovada sa mai arat frate ca mi-ai stricat pc-ul ...

• 1 month later...
Posted
La 21.11.2019 la 23:19, HPQ123 a spus:

vreau eu un gm ca h-hood ai T/C

vreau eu un gm ca h-hood ai 

Posted
Acum 7 ore, Mr.Cat a spus:

Este gamemode-ul pe internet, postat de el gratis.(cei ce nu stiau)

Daca.scrie t/c ce înseamnă?