Jump to content

OLTEANUadv

Membru
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

OLTEANUadv last won the day on December 19 2019

OLTEANUadv had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutru

1 Follower

About OLTEANUadv

 • Rank
  Membru junior

Recent Profile Visitors

418 profile views
 1. Dovezi cu niste aplicatii create?
 2. Salut, numele meu este Olteanu Cristian, am 18 ani si ofer servicii de dezvoltare web. Pot realiza/edita orice fel de sistem/funcționalitate, pot integra orice API sau de a porni orice proiect de la 0, folosind frameworkul Laravel si nu numai. Preturile pentru edituri încep de la 5 euro, iar cele pentru proiecte de la 0 pornesc de la 45 euro. Discord - OLTEANUadv#0406 P.S: Daca ai cumparat servicii de la mine si ai fost / nu ai fost multumit, te rog sa lasi mai jos mesaj, eventual si cu niste screenshooturi. O zi plăcută tuturor!
 3. Salut, daca vrei da-mi pm aici, sau pe discord - OLTEANUadv#0406
 4. Folosesti tehnologia ajax de la jquery prin methoda POST, si trimiti la o pagina unde faci interogarile necesare. https://api.jquery.com/jQuery.post/
 5. OLTEANUadv

  Panel Vandut

  E frumos ca Tukson s-a muncit cu panelul si tu il vinzi probabil chiar mai scump decat l-ai cumparat. Halal de om, nu recomand.
 6. salut, dm pe discord OLTEANUadv#0406
 7. Daca chiar ai lucrat 1 luna la el, recomand cu incredere, insa propabil e pe 'capsula symfony' oferita de tukson, cu toate ca nu vreau sa fiu hater, ai putea sa elimini multe chestii nefolositoare si sa aranjezi ce ti-a oferit el. Succes la vanzare.
 8. Mai multe dovezi/detalii? nu am auzit in ultimii 2 ani de tine.
 9. Mai multe persoane capabile pe - https://discord.gg/v6g3na
 10. https://www.youtube.com/watch?v=6g8G3YQtQt4
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.