Jump to content

OLTEANUadv

Membru
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

OLTEANUadv last won the day on December 19 2019

OLTEANUadv had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutru

1 Follower

About OLTEANUadv

 • Rank
  Membru junior

Recent Profile Visitors

458 profile views
 1. In loc de $q->execute(array($_POST['username_'],hash( 'md5', $_POST['password_']))); incearca sa pui $q->execute(array($_POST['username_'],$_POST['password_']));
 2. Dovezi cu niste aplicatii create?
 3. Salut, numele meu este Olteanu Cristian, am 18 ani si ofer servicii de dezvoltare web. Pot realiza/edita orice fel de sistem/funcționalitate, pot integra orice API sau de a porni orice proiect de la 0, folosind frameworkul Laravel si nu numai. Preturile pentru edituri încep de la 5 euro, iar cele pentru proiecte de la 0 pornesc de la 45 euro. Discord - OLTEANUadv#0406 P.S: Daca ai cumparat servicii de la mine si ai fost / nu ai fost multumit, te rog sa lasi mai jos mesaj, eventual si cu niste screenshooturi. O zi plăcută tuturor!
 4. Salut, daca vrei da-mi pm aici, sau pe discord - OLTEANUadv#0406
 5. Folosesti tehnologia ajax de la jquery prin methoda POST, si trimiti la o pagina unde faci interogarile necesare. https://api.jquery.com/jQuery.post/
 6. OLTEANUadv

  Panel Vandut

  E frumos ca Tukson s-a muncit cu panelul si tu il vinzi probabil chiar mai scump decat l-ai cumparat. Halal de om, nu recomand.
 7. salut, dm pe discord OLTEANUadv#0406
 8. Daca chiar ai lucrat 1 luna la el, recomand cu incredere, insa propabil e pe 'capsula symfony' oferita de tukson, cu toate ca nu vreau sa fiu hater, ai putea sa elimini multe chestii nefolositoare si sa aranjezi ce ti-a oferit el. Succes la vanzare.
 9. Mai multe dovezi/detalii? nu am auzit in ultimii 2 ani de tine.
 10. Mai multe persoane capabile pe - https://discord.gg/v6g3na
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.