Jump to content

Caut scripter/partener complet


Recommended Posts

Salut, revin si eu cu o propunere, caut un partener contra cost sau daca doreste sa vina cu munca si implicare, iar eu cu bani si implicarea. Este vorba de un server RPG, stiu sunt multe pe piata, dar eu vreau ceva mai diferit, ceva care asculta sugestile si propunerile jucatorilor, ceva care spune asa calitate nu cantitate! Nu o fac pentru bani, daca iasa bine, daca se intretine singur serverul bine, daca nu va fi un abonament pentru mine lunar pe care il platest firmei de host! Doresc sa fac un server de sa:mp si mta, si sa nu uitam si GTA V, dar toate pe rand si cu gandire... nu face sa fie de umplutura! Caut pe cineva care vrea sa-si valorifice munca, pentru un scripter umbland pe forum am remarcat pe @Mister, care a reusit sa faca un gm superb si pe @Lunoxx , imi place si de @MihaiADV , mai sunt dar momentan nu mi vin in minte. Am facut acest topic cu scopul de a gasi un tanar capabil! Mi-ar place daca este din Timisoara ne putem si intalni, nu doresc persoane cu propiecte propii care vor doar finantare, vreau sa fac sisteme noi, vreau persoane mature mintal. Am mai postat si aici si n-am gasit nimic 

 Sper ca in urma acestui topic sa gasesc persoane capabile de munca, care vor sa se alature unei viitoare comunitati, care doreste sa lucreze si care este harnic, priceput, perseverent si oneste. 

P.s. Dupa finalizarea GM-ul se va semna un act prin care el nu va putea sa-l posteze pe internet! Nu de alta dar sa nu ne batem joc de munca! 

Hostul va fi unul de calitate, comunitatea nu m-am gandit inca daca voi creea un domeni sau voi apela la o comunitate cunoscuta de mine pe nisa sa-mp!

Ca idee, vrei bani face ce ti se cere, vrei sa fim parteneri asculta! Eu ma impun ca lider si nu ca un "sef" accept ideii, propuneri, inteleg ce se poate si nu, vreau sa fim o echipa echilibrata si asta ma va pune in capul listei! Nu vreau ca unul sa traga intr-o parte si altul in cealanta! 

Despre mine: am 24 ani lucrez si pot sa intretin si un amarat de server, am viata inainte si vreau sa fac multe, totul in limita puterilor, sa-mp sau gta multiplayer imi este drag pentru modul rpg/rp dar si gf. 

Astept oferte serioase si oameni decisi! Multumesc!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Salut. M-ai mentionat in topic, imi poti lasa un mesaj daca vrei sa continuam discutia, poate as putea sa te ajut.

Gasesti in semnatura mea mai multe metode prin care ma poti contacta.

Link to comment
Share on other sites

Gratis au tot fost, mai bine platesc si stiu ca se face treaba si asa cum vreau eu. Am oferit ocazia multora sa-si arate indemanarile. 

Am trimis mesaj lui Lunox, daca sunt persoane interesate care ar dori sa-mi lase o oferta astept mesaj privat. Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.