Jump to content

Recommended Posts

Posted

aaa am inteles 4/5

dc nu posteaza sv cu totu :))

de ce sa il posteze ma sa il aibe toti pr**ti care nici macar la credits nu stiu sa il treaca sau un id**t care nu stie sa scripteze etc etc etc

• www.LcsNet.org
  • 91.233.106.13:7777
  • www.Joc-Miniclip.info

Posted

de ce sa il posteze ma sa il aibe toti pr**ti care nici macar la credits nu stiu sa il treaca sau un id**t care nu stie sa scripteze etc etc etc

cum esti tu:)) degeaba vb ma jupane ca la tine pe sv doar tu neo si hitman sunteti in credite:))uite cine vb:-j

Posted

cum esti tu:)) degeaba vb ma jupane ca la tine pe sv doar tu neo si hitman sunteti in credite:))uite cine vb:-j

nu mai au loc si alti ca depaseste numarul de spatiii mie nu imi e greu sa ii trec la credits pe cei care m-au ajutat si recunosc asta

• www.LcsNet.org
  • www.Joc-Miniclip.info

Posted

nu mai au loc si alti ca depaseste numarul de spatiii mie nu imi e greu sa ii trec la credits pe cei care m-au ajutat si recunosc asta

Jupanu, multa vorba dar , ce FS frumos ai facut tu ma ? daca te dai asa smecher ca tu recunostii si stii multe !  :wink: daca nustii sa faci nici un FS ! mai bine taci din gura , Se vede ce independent esti dupa limbaju tau

cheetahwheelhz2.gif

Ai curaj sa il intreci?

Posted

Jupanu, multa vorba dar , ce FS frumos ai facut tu ma ? daca te dai asa smecher ca tu recunostii si stii multe !  :wink: daca nustii sa faci nici un FS ! mai bine taci din gura , Se vede ce independent esti dupa limbaju tau

esti sigur ca nu stiu sa fac un fs mai gandestete

• www.LcsNet.org
  • www.Joc-Miniclip.info

Posted

esti sigur ca nu stiu sa fac un fs mai gandestete

Gandestete tu , ca eu mam gandit si am ajuns la concluzia ca tu nu stii  :wink: , eu am zis ca nu poti sa faci unu " frumos " nu unu urat si simplu  :wink: hai sa te vad fa si tu un GM sau FS "Frumos" daca esti in stare si dupaia mai vorbim  :laugh:

cheetahwheelhz2.gif

Ai curaj sa il intreci?

• 2 weeks later...
Posted

Dar cum fac sa disparata textu draw de exemplu daca /back din afk scrie acolo cutarescu a revenit la joaca si ramana asa vreau sa fac ca dupa un timp sa dispara.

modelcopiacopia.png

wde [We Drift Everywhere] clan!

• 3 months later...
Posted

Frumos!

[glow=green,2,300]193.84.64.165:7777[/glow] [glow=blue,2,300]Romania[/glow]  [glow=yellow,2,300]StunT[/glow][glow=red,2,300]ageS[/glow] 0.3a