InCuRaBiL. Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Salut am si eu nevoie de cineva care stie cu ce se manaca scriptingu ... Fara copilasi Sunt dispus sa platesc Dupa cerintele Fiecaruia .. Este vorba in mare parte de Buguri + Daca chiar se pricepe de ceva sisteme noi ... Se poate sa vina cu Gm Lui sau Continui cu Gm care il am acuma Nu stiu daca am pus unde trebuie Vedem
Stefan Mentosan Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Salut, daca esti interesat ti-am lasat un PM. Scriptez de aproximativ 4 ani, o vechime destul de ok. Stiu sa-ti fac orice vrei.
InCuRaBiL. Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 La 27.07.2018 la 9:38, andrei9971 a spus: Te pot ajuta eu. Da-mi un ID de contact. Skype : Pilat.vladut123
KB.HERO Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 On 7/27/2018 at 6:37 PM, InCuRaBiL. said: Salut am si eu nevoie de cineva care stie cu ce se manaca scriptingu ... Fara copilasi Sunt dispus sa platesc Dupa cerintele Fiecaruia .. Este vorba in mare parte de Buguri + Daca chiar se pricepe de ceva sisteme noi ... Se poate sa vina cu Gm Lui sau Continui cu Gm care il am acuma Nu stiu daca am pus unde trebuie Vedem Stefan Mentosan daca ieste el sau Mister Razvancc 1 Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
InCuRaBiL. Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 (edited) Chiar acum, KB.HERO a spus: Stefan Mentosan daca ieste el sau Mister Razvancc Cu Stefan Mentosan mo linistit a zis ca are el gm smek ... Am dat dumu la server pica ca drq cica e de la Host l Dupa nici nu mia mai raspuns la mesaje Edited July 30, 2018 by InCuRaBiL.
KB.HERO Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Nu cred ca e greu sa fii asa mare scripter Adica ei un bigzone si incepi chiar tu sa faci un edit pe el Incet cu incet o sa fii scripter Ori cum daca nu gasesti scripter am un prieten care te poate ajuta Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
KB.HERO Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 3 minutes ago, InCuRaBiL. said: Cu Stefan Mentosan mo linistit a zis ca are el gm smek ... Am dat dumu la server pica ca drq cica e de la Host l Dupa nici nu mia mai raspuns la mesaje Adica te poate ajuta cu gm si cu panelul Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
InCuRaBiL. Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Chiar acum, KB.HERO a spus: Adica te poate ajuta cu gm si cu panelul Da gm care pica si panel care trebuie facut
KB.HERO Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 6 minutes ago, InCuRaBiL. said: Da gm care pica si panel care trebuie facut gm cu sumo arean pubg apartamente pet poate sa faca crates cape ruby accesori si un panel care doresti face un edit daca doresti vb cu el Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Florinst56 Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Ce treaba are gamemode-ul cu picatul? Dacă voi aveti host de la takehost nu e problema nimanui. Tu spui fără copilasi dar tu mai mult de 14 ani nu ai. Nici sa scrii corect nu stii.
KB.HERO Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 Daca nu scrie corect asta e treaba lui dupa cum am vazut nu are host takehost ci zeroping Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Florinst56 Posted July 30, 2018 Posted July 30, 2018 KB.HERO, nu te baga prietene ca omul e prost da tepe(cica):)) i-am bagat gamemode-ul pe host doar amx. ca sunt mai destept ca el si dupa a facut backup si a spus ca mi-a dat keylogger( in mintea lui de retardat ). Cică a mai furat 2-3 gamemode-uri. https://imgur.com/a/MLujg5I
andreisaass Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 6 hours ago, KB.HERO said: Nu cred ca e greu sa fii asa mare scripter Adica ei un bigzone si incepi chiar tu sa faci un edit pe el Incet cu incet o sa fii scripter Ori cum daca nu gasesti scripter am un prieten care te poate ajuta bosule dece iei tu gm de pe net daca esti prost si nu stii sa-i repari bug-uri sau sa-l optimizezi
KB.HERO Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 18 hours ago, NoManPvs said: bosule dece iei tu gm de pe net daca esti prost si nu stii sa-i repari bug-uri sau sa-l optimizezi Iaca altu ,nu am luat gm depe net si in al doilea rind nu e buguit gm la care am lucrat nitel asa ca taci nubiatin Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Lunoxx Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Sigur o sa gasesti pe aici, uita-te la ce recomandari sunt... Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
Blaskowski Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 bogdan.gtamp și discutăm pe Skype în legătură cu prețul.
Recommended Posts