Jump to content

Blaskowski

Membru
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Blaskowski last won the day on February 3 2020

Blaskowski had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Blaskowski
  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Blaskowski's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Ce e de la 0 creeat de tine, niciodata nu trebuie sa semene cu ceva ce exista deja. Limbajul folosit mai sus, e pt. ca sunt d-astia ca tine...care se ocupa sa umple asa zisele gm-uri facute de ei cu keylogger si sa sparga mail-uri la copii. Putea-i spune, ca e copiat...dar e copiat de tine sau orice altceva, nu ca e facut de la 0 de tine. Un gm de la 0 nu se face asa batand din palme (un gm bun);. Mai multe nu mai zic...spor !
  2. du-te dracu cu gm-ul tau de la 0 facut de tine. E un gm, inceput cu 'new pawn' (nu zic ca nu, perfect de acord cu tine pana aici)...dar ai copiat din alte gm-uri totul. Nimic facut de tine. https://pastebin.com/m3gGZWzH - doar din spusele tale si cum te exprimi, te dai de gol singur. Ca n-ai avut timp, ca ai uitat ca plm. Un scriptez, nu uita...mai ales cacaturi d-astea mici, ce ai tu in gm. Sincer, parerea mea...dispari din lumea asta. Ramai un simplu player si dispari din pawno....daca nu vrei sa inveti si nu faci ceva, n-ai ce cauta.
  3. Salut! Vand cont B-HOOD / cont Blue si Purple Bugged / cont Ruby / cont OG-times / Cont rpg2 b-zone. Detalii pe PM aici forum (pe pm o sa va dau si adresa de discord, unde vom discuta pret...etc); Metode plata: Bancar / Paysafe. Sunt conturi fara sanctiuni, conturi cu premium (inafara de purple si cel de pe b-zone). Daca nu e ok topic, dati delete. Dar, mi-e lene sa stau sa pun la fiecare cont detalii, etc. Pe cine intereseaza, ma cauta pe forum aici in PM, iar eu raspund. Salut! UPDATE: Discord: Blaskowski#1652
  4. Vand cont Steam. Nume: Blaskowski666 7 ani de cand este contul. Jocuri: GTA V / CSGO si ETS2. De asemnea, pe csgo mai sunt ceva iteme in valoare de 10-15 euro.(ak47/m4, nu mai stiu ce..sau astea 2) care sunt mai valoroase...in rest, va descurcati voi. Eu zic ca e pomana. Se vinde pe 100 lei paysafecard sau transfer bancar banca BRD sau BCR. (de preferat paysafe, deoarece transferul poate dura intre 3-7 zile lucratoare); Add discord or pm pe comunitate, aici: Blaskowski#1652 - id de discord. (nu prea sunt activ pe discord, eventual imi lasa-ti pm aici ca sa verifici in cazul in care m-ati cautat). De ce vand contul doar cu 100 lei, desi are 3 jocuri care face mult mai mult? Ei bine, mi s-a cam luat de jucat pe aceste jocuri...si, joc alte jocuri, precum Valorant / LOL (banii vor intra acolo). Legat de jocul ETS2, nu e cumparat, ci doar am acces de la fratemio. Dar, gta v si csgo sunt cumparate. Cine e norocosul si cumpara acest cont, va ramane si cu accesul pe ets2 (nu incurca cu nimic) Ofer full acces la cont. (bineinteles); Poze: https://imgur.com/a/eLCYAZG M4 valoare - 9,80e ak47 valoare - 5,75e Aceste 2 sunt mai de valoare sa zic asa...in rest, nu m-am ocupat sa donez ...etc In poza cu ets, se vede 'Din biblioteca lui Blasko' sa nu ziceti ca am zis ca am 3 jocuri cumparate. Sunt 2 cumparate si 1 cu acces.
  5. @bogdanel_hd, pune tot ce e de pus de la acel mesaj. Unde spune ca ai deja casa. Sunt pe tel acum, n-am stat sa verific eu, dar uita-te tu....daca, in acel moment cand creezi casa nu ti-o trece ca si cum ai detine-o.
  6. Ce e dezamagitor, ca ai luat numele fostei comunitati ETrion. ETrion defapt, a fost ideea lui XstilX (WildAcer), care a avut comunitatea cu Daniel (Massive) de pe OG-tims. Si, incepusem eu cu XstilX proiect, sa facem ETRion..si l-am intrebat...de unde numele...a spus ca asa se numeau boxele lui Mna...bafta cu sv...dar am zis, asta e dezamagitor (sa nu ai un nume unic, o idee de nume de sv)
  7. Probabil nu ai facut conectarea cum trebuie. Blaskowski#1652 discord
  8. Nume : Bogdan Varsta : 18 ani. Discord : il dau pe pm. Localitate :Covasna De ce consideri ca meriti sa fii acceptat :Consider ca am experienta. Proiecte anterioare la care ai mai participat : Fostul redzmax, etrion(fostul, nu cel de acum), kroned(a fost al meu), scaredzone, bloomer si poate si altele...nu le mai tin minte. Cat timp poti sta pe zi? : 3-4 ore.
  9. Pierdere de vreme. Merita, daca chiar nu ai ce face pe acasa si cu viata ta...daca ai, nu ti-o irosii aiurea. Nu sunt multi care vor, si din cei putini...vei primi fel si fel de intrebari ca n-au inteles, s.a.m.d. Eu sunt de parere ca NU, nu merita...cu asa ceva. Daca tot vrei sa faci ceva, apuca-te de Youtube cu alt content. Si, gandeste-o doar logic. Daca au scazut forumuriile astea legate de asa ceva si nu numai, crezi ca vei bate recordul? Nicio sansa...o sa ai cativa abonati, cateva vizualizari...si cam atat. Iar munca, e una extrem de ...multa. Sa editezi clip, sa-l faci, etc.. Tu stii...treaba ta, eu am spus opinia mea.
  10. Comanda nu e stricata. De ce nu-ti merge când dai /set? Oare de ce? if(PlayerInfo[playerid][pScripter] < 1) return true; Trebuie sa te pui ca si scripter ori din GM, ori din BAZA DE DATE, vezi unde scrie "Scripter" in baza de date la "users" intri la contul tau si cauti "scripter" si pui valoare "1". Sau, in loc de pScripter, modifici cu pAdmin < 6 si iti dai admin 6. Poti sa faci asa: if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SCM(playerid, COLOR_RED,"Nu aveti grad necesar pentru aceasta actiune!");
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.