Jump to content

Blaskowski

Membru
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Blaskowski last won the day on February 3

Blaskowski had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutru

About Blaskowski

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Blaskowski
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pierdere de vreme. Merita, daca chiar nu ai ce face pe acasa si cu viata ta...daca ai, nu ti-o irosii aiurea. Nu sunt multi care vor, si din cei putini...vei primi fel si fel de intrebari ca n-au inteles, s.a.m.d. Eu sunt de parere ca NU, nu merita...cu asa ceva. Daca tot vrei sa faci ceva, apuca-te de Youtube cu alt content. Si, gandeste-o doar logic. Daca au scazut forumuriile astea legate de asa ceva si nu numai, crezi ca vei bate recordul? Nicio sansa...o sa ai cativa abonati, cateva vizualizari...si cam atat. Iar munca, e una extrem de ...multa. Sa editezi clip, sa-l faci, etc.. Tu stii...treaba ta, eu am spus opinia mea.
 2. Comanda nu e stricata. De ce nu-ti merge când dai /set? Oare de ce? if(PlayerInfo[playerid][pScripter] < 1) return true; Trebuie sa te pui ca si scripter ori din GM, ori din BAZA DE DATE, vezi unde scrie "Scripter" in baza de date la "users" intri la contul tau si cauti "scripter" si pui valoare "1". Sau, in loc de pScripter, modifici cu pAdmin < 6 si iti dai admin 6. Poti sa faci asa: if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SCM(playerid, COLOR_RED,"Nu aveti grad necesar pentru aceasta actiune!");
 3. Du-te in pawno -> include si cauta "myacc.inc" dai edit cu notepad sau notepad++, pui si acolo baza de date, dupa care intri in GM si cauti mysql_connect. Acolo iar, treci datele. De retinut! DUPA MODIFICAREA ACELUI INCLUDE "MYACC.INC" TREBUIE RE-COMPILAT GM. Daca ai gm de la HPq123, si ai identic cum iti dau eu la mysql_connect, atunci doar dai copy/paste. switch(SERVER_HOSTSTATUS) { case 0: SQL = mysql_connect("localhost", "root", "b-hood", ""), print("Server: Oficial"); //SQL = mysql_connect("193.203.39.73", "hc76samp80", "hc76samp80", "Z2K8VeKDxxQ1JaYm"), print("Server: Oficial"); // mare case 1: SQL = mysql_connect("localhost", "root", "b-hood", ""), print("Server: Beta"); // beta case 2: SQL = mysql_connect("localhost", "root", "b-hood", ""), print("Server: localhost"); } Daca ai alt gm, faci asa la mysql_connect: SQL = mysql_connect("127.0.0.1", "root", "NUME BAZA DE DATE", ""); Ti-am dat cam ce am eu in laptop, adica ce am conectat...N-ai pus poze, nu pot ghicii in carti cum ai si cum n-ai. Hai, astept QUOTE sa stiu daca ai rezolvat !
 4. Nu am spus de sv-ul tau, m-am referit la alti copii care au sv cu gm dp net..etc.
 5. iti dau dreptate aici, ba..un youtuber te ajuta acolo..cu cativa playeri, dar asta cam dupa ce s-a deschis un sv..si fac ei episoade... Deja in ziua de astazi, anul 2020...si un sv cu 3/50 playeri cauta youtuberi sa zica de 3-4 sisteme...si cum majoritatea gm dp net...s-a cam dus ideea de promovare pe youtube.
 6. Da-mi add putin pe discord Blaskowski#1652
 7. Ai dat-o, n-am ce zice =]] IP-UL NU MAI FUCTIONEAZA. CLAR, SERVER DE DURATA :)))
 8. NO HATE ! Dar, am observat pe forum ca aveti abia 22 de membrii cu tot cu staff inregistrati, iar pe server sunt 0/100. Bine, ma gândesc ca poate nici nu v-ati ocupat de promovare...etc. Dar, nu e ok asa, mai ales ca serverul are 3 LUNI DE ZILE. (cat o vara-ntreaga). Asa, nu arata rau sv-ul....dar cine stie. N-a fost organizare, asta e clar. Daca mergeai dupa organizare, aveai probabil succes, probabil nu. Dar, plecând fara organizare, e clar ca e fara succes. Chiar daca esti sau nu un scripter bun, daca nu dai totul, cum ti-am mai dat reply intr-un topic când cauta-i scripter...daca nu dai totul = 0.
 9. In gm, treci include-ul ""sampac.inc" sau cum il ai tu..la final de GM. Daca nu resuesti, da-mi add discord: Blaskowski#1652
 10. Trebuie sa cauti in pawno -> include -> Search "sampac.inc" Daca nu-l ai, trebuie sa-l adaugi si dai compile !
 11. Frate, nu dau hate sau ceva..doar iti dau o mica informatie. Fii atent. S-a dus sampul asa cum spui tu, nu te contrazic. Dar, serviciile prestate de un scripter bun, costa. Nu te gandii ca iti vine un scripter, sa stea el ore-n sir sa scripteze si sa testeze, si sa ia mai nimica toata... pana la urma, e interesul tau de a deschide server, nu al scripterului respectiv. Pe scripter il poate durea undeva, daca o luam asa, la faza cu 'sampul s-a dus'. El practic, merge pentru niste bani...nu-l intereseaza ca tu ai jucatori pe sv sau nu ai. Daca el a facut ce ai spus tu, si a mers, si nu-ti pica sv si merge totul ok, atunci aia e frate. Cam asa sta treaba. Daca ai nevoie, ma gasesti pe discord: Blaskowski#1652 Fii atent, nu cred ca o sa-ti fiu eu scripter....doar te voi ajuta, cu cateva chestii...sau când ai nevoie. Gen, nu o sa fiu scripterul de baza...dar ramane sa discutam daca chiar e. Eventual, voi fi scripter pentru acei bani, dar doar când si cum consider eu ca e ok. Adica, n-o sa ma bati la cap 24/7 sa stau sa-ti scriptez, asta ar fi unul din exemple. Si, ultimul com: Pe langa sisteme si rahat-uri....trebuie sa ai anti-cheat frate..si sa nu-ti sparga nimeni sv, etc...degeaba ai tu cele mai unice sisteme sau cele mai complicate...daca vine un ratat si ti-a spart sv. Intelegi?
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.