Jump to content

Florinst56

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Florinst56

  1. Pune functia getclanmembers sau cum o ai in gamemode si o sa te ajut.
  2. Ti am spus sa pui ultima versiune de pe google
  3. Am incercat eu sa fac ceva, sa-mi lasi un raspuns daca merge ( NU AM TESTAT ) https://pastebin.com/vvMHq0Jr Locatiile le modifici singur.
  4. Daca clanul are ID 1 o sa mearga fara problema, daca trece de ID 2 o sa apara problemele. Totul se rezolva la LoadClanInfo.
  5. Gamemode-ul este foarte bun, problema la clan se rezolva foarte usor doar sa puneti creierasul ala la gandit.
  6. Copile, sa stii si tu termenul de returnare este de 7 zile si eu ti-as inchide direct contul de client si serverul si nu ti-as returna nimic. Odata ce te-a intrebat ce problema are IP si tu vii sa ceri returnare.
  7. KB.HERO, nu te baga prietene ca omul e prost da tepe(cica):)) i-am bagat gamemode-ul pe host doar amx. ca sunt mai destept ca el si dupa a facut backup si a spus ca mi-a dat keylogger( in mintea lui de retardat ). Cică a mai furat 2-3 gamemode-uri. https://imgur.com/a/MLujg5I
  8. Ce treaba are gamemode-ul cu picatul? Dacă voi aveti host de la takehost nu e problema nimanui. Tu spui fără copilasi dar tu mai mult de 14 ani nu ai. Nici sa scrii corect nu stii.
  9. Odată ce ești plătit pentru ceva faci aia sau înapoiezi banii dar tu nu ai mai răspuns. Până atunci ești țepar.
  10. Pune cmd cu litere mici.
  11. Pai in 2015 baiatu meu nu exista panel by tiberiu si ce pula mea mai vorbesti acolo scriptere.
  12. Iti dau acuma pe loc 1 euro sa ti-l stergi din PC.
  13. Compatibil*, nu recomand e tepar. Aveti dovada intr-un topic de al meu.
  14. Prietene ai gresit topicul
  15. Buna ziua SA-MP.RO vreau sa va prezint pe Kraim(Kround) neseriosul. Poveste: L-am contacat sa imi rezolve niste buguri pe 25 lei, banii i-am dat de o saptamana dar el nu mai imi raspunde la mesaje pe discord. Dovezi:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.