Jump to content

Question

Posted (edited)

Care este tickrate-ul ideal pentru un server cu 200/200 (este un exemplu). Ce influienteaza tickretul serverului? Cum se poate obtine tickrateul ideal? 

Edited by George18

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

Depinde de cat de optimizat este gm-ul, la 200/200 un gamemode bine optimizat ar trebui sa aiba peste 120 ticks.

edit: nephrite are 1000/1000 si 40 ticks, si oricum se misca bine

Edited by Umbra
  • 0
Posted

Atat timp cat ai peste 100 e bine, dar nici 80 nu strica, cu cat mai multe cu cat mai bine

• 0
Posted
Acum 4 ore, Umbra a spus:

Depinde de cat de optimizat este gm-ul, la 200/200 un gamemode bine optimizat ar trebui sa aiba peste 120 ticks.

edit: nephrite are 1000/1000 si 40 ticks, si oricum se misca bine

1000-/1000 si are 80-120

• 0
Posted
1 oră în urmă, cristiviteza a spus:

Daca stii sa optimizezi bine poti avea si 250, XSS la 274/300 avea in jur la 275 ticks daca nu ma insel

Prietene ai gresit topicul ;)

• 0
Posted (edited)
23 hours ago, cristiviteza said:

Daca stii sa optimizezi bine poti avea si 250, XSS la 274/300 avea in jur la 275 ticks daca nu ma insel

tick+100

Edited by Diversity
  • 0
Posted
Just now, cristiviteza said:

Si? GetServerTickRate() indica si valori peste 100

stiu si eu asta prietene, dar nu are cum sa aiba 200 si ceva de tickuri la playerii aia drq

• 0
Posted
La 4/12/2018 la 18:36, Diversity a spus:

stiu si eu asta prietene, dar nu are cum sa aiba 200 si ceva de tickuri la playerii aia drq

nici bgd care e printre cele mai bine optimizate gm-uri n-are peste 200 ticks cand e shad0w singur :))

• 0
Posted

Nu prea aveți habar de ce poți face-n server.cfg, voi, ăștia de vă certați pe aici, nu? Există o chestiuță numită "sleep". Defaul este 5. Dar ia încercați să puneți "sleep 1" în consolă. Câte tick-uri aveți? Nu vă spun și efectele că ... na. Tick-uri să aveți :D. Sau na... mă rog, GetServerTickRate()+700.

ON: Nu știu dacă îți poate spune cineva exact tickrate-ul ideal pentru 200 de jucători. Eu unul nu pot. Însă ce pot spune despre tickrate e faptul că cu cât tickrate-ul este mai mare, cu atât este mai bine. Dacă ai de exemplu 64 tickrate la 200 de jucători online este încă bine, însă se poate și mai bine. Mult mai bine. Sunt pe internet o mulțime de informații despre optimizare care pot ajuta...

• 0
Posted
La 28.04.2018 la 23:49, Mefistotel a spus:

Nu prea aveți habar de ce poți face-n server.cfg, voi, ăștia de vă certați pe aici, nu? Există o chestiuță numită "sleep". Defaul este 5. Dar ia încercați să puneți "sleep 1" în consolă. Câte tick-uri aveți? Nu vă spun și efectele că ... na. Tick-uri să aveți :D. Sau na... mă rog, GetServerTickRate()+700.

ON: Nu știu dacă îți poate spune cineva exact tickrate-ul ideal pentru 200 de jucători. Eu unul nu pot. Însă ce pot spune despre tickrate e faptul că cu cât tickrate-ul este mai mare, cu atât este mai bine. Dacă ai de exemplu 64 tickrate la 200 de jucători online este încă bine, însă se poate și mai bine. Mult mai bine. Sunt pe internet o mulțime de informații despre optimizare care pot ajuta...

Exact chestia cu sleep 1 in server.cfg voiam sa o spun eu :)

Mda, o sa aveti tick cu sleep 1, cu 2000 de playeri on in localhost. Si tick de nu mai zic.