Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dati-mi daca vreti aici jos gamemode bun de editat,inefara de a lui Leonard.

mai tare e bigzone

Posted
Acum 6 minute, TheSnitzel a spus:

Saints-Network.

Pe saints e mult de lucru ca sa ajungi undeva sus cu el, mai degraba recomand un bigzone, ceva.

Posted
1 oră în urmă, Flaviu11 a spus:

Pe saints e mult de lucru ca sa ajungi undeva sus cu el, mai degraba recomand un bigzone, ceva.

E bine sa zici, pe BigZone ai foarte multe de 'refacut' pe Saints Network ai multe de facut. Eu ti-am zis o idee faci ce vreu tu mai departe.

Posted
Chiar acum, TheSnitzel a spus:

E bine sa zici, pe BigZone ai foarte multe de 'refacut' pe Saints Network ai multe de facut. Eu ti-am zis o idee faci ce vreu tu mai departe.

Aici îți dau dreptate frate, am refăcut cam 60% din bigzone, plus că l-am optimizat și la partea de gamemode e ok. Păcat că nu mai sunt jucători care să aprecieze munca ;)

Posted
1 oră în urmă, Flaviu11 a spus:

Aici îți dau dreptate frate, am refăcut cam 60% din bigzone, plus că l-am optimizat și la partea de gamemode e ok. Păcat că nu mai sunt jucători care să aprecieze munca ;)

Multi care aud de BigZone sau vad asemenea gamemode nu or sa joace pe server. In ziua de astazi daca nu faci un gamemode Ruby/B-Zone sau ceva super original nu stiu sa aprecieze.

Posted
Acum 39 minute, TheSnitzel a spus:

Multi care aud de BigZone sau vad asemenea gamemode nu or sa joace pe server. In ziua de astazi daca nu faci un gamemode Ruby/B-Zone sau ceva super original nu stiu sa aprecieze.

Ai dreptate aici.

Posted

Cel al lui Edison.

20 minutes ago, RebornAdv said:

Deci pana la urma sa incep pe bigzone?

Nu face prostia asta.

Posted
1 minute ago, Alpheus said:

Cel al lui Edison.

Nu face prostia asta.

Urasc pe gamemode lui Edison cu el nu am nimic,dar nu imi plac gamemode lui nu ma atrag.Sa fiu asa mai bine incep de la bigzone o versiune mai ok,si sa o rezolv tot.Dar incep de la Wster Sau bluffs l-am intrebat pe editor care e mai bun,

mai tare e bigzone

Posted
9 hours ago, RebornAdv said:

Urasc pe gamemode lui Edison cu el nu am nimic,dar nu imi plac gamemode lui nu ma atrag.Sa fiu asa mai bine incep de la bigzone o versiune mai ok,si sa o rezolv tot.Dar incep de la Wster Sau bluffs l-am intrebat pe editor care e mai bun,

Dacă începi de la bigzone, nu ajungi departe, îţi zic eu.

Atunci începe de la saints.

Nu pot spune că mi-a plăcut mie gm lui edison, dar l-am făcut pe placul meu, dacă ţi-l arăt, nu îl mai recunoşti.