KB.HERO Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Salut sunt in cautare de scripter pentru un server de samp serverul a ajunge permanet la 37-40 de playeri pe zii doar ca am o problema ca gm nu e optimzat bine si se face lag dovezi ca serverul atince 30-40 de playeri aceasta poza este facuta astazi astept raspunzi Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Noni Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 adauga-ma skype cozmin00141. Te pot ajuta eu cu server-ul
KB.HERO Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 up Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Lunoxx Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Poti sa ma contactezi daca nu cauti servicii gratuite. Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
KB.HERO Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 (edited) Inca caut scripter care sama ajute cu scriptingul pentru gm caut persoane care sase tina de server nu copi 10-12 ani care nici nu stiu nimic Astept raspunsuri da cum vam zis comunitatea are 40/50 puteam sa fac si 50/50 doar ca din cauza gm ca era prea buguit nam putut sa fac nimic si am inchis sv momentant pina caut un scripter Astept raspunsuri Edited February 23, 2018 by KB.HERO Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
razvanduciuc Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 (edited) Te pot ajuta daca doresti, cu sfaturi sau si cu scripting. Edited March 1, 2018 by razvanduciuc Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
CosmynPintea Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Mai cauti scripter daca da trimitemi PM privat!
Recommended Posts