adyady3213 Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 - Salut, se poate face ca in dialog-ul din poza, acel timer sa scada secunda cu secunda fara a folosi din nou comanda pentru a vedea cat timp mai este? - imgur.com/1qTJr7G - Mentionez ca timerele sunt facute, timpul scade dar in dialog ramane blocat si trebuie sa folosesc comanda din nou pentru a vedea cat timp mai este
1 Banditul Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Din cate stiu eu, dialogurile nu sunt chiar atat de dinamice astfel incat sa se actualizeze la fiecare schimbare a variabilei respective.Deci trebuie sa tot dai cmd, asta daca nu dezvolti un sistem pe textdraw asemanator(e mult mai dinamic) Daca gresesc, asta e. Rog pe cine stie mai bine sa ma corecteze. 1
1 CritteR Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ai putea sa faci "o romaneasca", adica sa setezi o variabila in care sa vezi daca playerul a deschis dialogul, si sa faci resetarea dialogului la un timer care merge in fiecare secunda. o sa mearga destul de enervant pentru ca trebuie sa alegi repede obiectul, dar hei macar se schimba timpul. 1 GitHub | Site Personal | Forum Gaming
0 adyady3213 Posted May 23, 2017 Author Posted May 23, 2017 Ok, multumesc pentru raspunsuri si cred ca voi ramane la un textdraw ca e mai frumos arajat ! +1 Puteti inchide!
Question
adyady3213
- Salut, se poate face ca in dialog-ul din poza, acel timer sa scada secunda cu secunda fara a folosi din nou comanda pentru a vedea cat timp mai este?
- imgur.com/1qTJr7G
- Mentionez ca timerele sunt facute, timpul scade dar in dialog ramane blocat si trebuie sa folosesc comanda din nou pentru a vedea cat timp mai este
3 answers to this question
Recommended Posts