Laurentiuu[A] Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Salut ma numesc Laurentiu sunt din Bucuresti Am 19 ani, Vreau sa anunt ca caut scripter medium pentru a face un proiect! Platesc eu tot host+ domeniu + webhost si pe parcurs punem amandoi vreau un coleg activ si serios Playeri Am eu Astept sa imi dati mesaje Skype - Justinzor.laur FB - https://www.facebook.com/ralluca.oky
Kosovoy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 On 11/6/2016 at 11:28 AM, Laurentiuu[A] said: Salut ma numesc Laurentiu sunt din Bucuresti Am 19 ani, Vreau sa anunt ca caut scripter medium pentru a face un proiect! Platesc eu tot host+ domeniu + webhost si pe parcurs punem amandoi vreau un coleg activ si serios Playeri Am eu Astept sa imi dati mesaje Salut, stiu bine limbajul Pawno, deci te pot ajuta eu!
Spmn Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 1 hour ago, Kosovoy said: Salut, stiu bine limbajul Pawno, deci te pot ajuta eu! Pawn*
Daedric-Fox Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 2 hours ago, Kosovoy said: Salut, stiu bine limbajul Pawno, deci te pot ajuta eu! Cum știi limbajul pawn dacă postezi la Ajutor Scripting? Pawno este un ide, pawn este limbajul, cum a zis și @Spmn. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Kosovoy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 6 minutes ago, DaEdRiC-FoX said: Cum știi limbajul pawn dacă postezi la Ajutor Scripting? Pawno este un ide, pawn este limbajul, cum a zis și @Spmn. Frate cer ajutor scripting ca sunt detalii care nu le stiu, dar elementarul il pot crea credema
VeLo Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Pai si tu crezi ca baiatu' are nevoie doar de elementar? Poate el vrea ceva unic la care trebuie putina experienta.
Kosovoy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 7 minutes ago, VeLo said: Pai si tu crezi ca baiatu' are nevoie doar de elementar? Poate el vrea ceva unic la care trebuie putina experienta. Mane esti but? eu am propriul gm de la 0 si ce-mi spui tumine, Hah
VeLo Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Pai daca ai GM de la 0, eu unul cred ca nici nu ar mai exista dubi sa postez pe un site de ajutor.. + Pentru a face un gm de la 0 nu il poti face doar cu "dar elementarul il pot crea"
Джо Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Salutare! Pot sa te ajut si eu, contacteaza-ma in privat...
DanielMayson Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Orice munca a unui scripter trebuie sa fie platita, mai ales la un proiect serios! Dar daca vii si tu cu un server gen bigzone, mai bine nici nu te apuca. Edited December 13, 2016 by DanielMayson Script Developer at Gta-Onyx.com Creatiile mele: Gamemode: Gta-Onyx #Build 10.5b Gamemode: Country-Life v10 Final Gamemode: Dream-Times v3.3.4 Final Gamemode: Cartierul V1 (Curand) AntiCheat Shock Final
Kosovoy Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 On 12/10/2016 at 5:19 PM, ImTouchk said: Apropo, scripterii cred ca au si o gramatica macar decenta. -> daca aveai un GM de la 0 facut de tine in primul rand nu puteai sa-l faci cu 'elementarul in pawn', iar aici te-ai dat de gol . Lu **** sai spui de gramatica nu mie
Recommended Posts