Uzzi25 Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Urmatoarea descriere este facuta de ZeCo.F , cat si Gamemodul: Salut baieti si fete astazi va prezint gamemode UniqZone = Red2Play (WWW.R2P.RO). Salut vreau sa va zic ca sunt 14 factiuni 8 sau 9 joburi dintre care 3 sau 4 sunt unice! Factiunile sunt ca pe celelalte servere. - Sistem Paintboll - Sistem War (comanda /attack, sistem unic) - Sistem Vama cu Pasaport! - Sistem (/opengate , /opencell , /closecell Departamente fara Paramedic) - Sistem DealerShip UNIC (TextDraw) - Siste vehicle, (in loc de o masina + masina pcar puteti 4 masini adica 3 + 1 (1 fiind premium) - Coamnda /reply pentru Premium - Sistem rent de 2 feluri, si anume Dialog / Textdraw (TD) Alte cacaturi sau sisteme aflati si voi pe parcurs, O zi buna si inca ceva pastrati creditele pentu ca creditele nu conteaza! Multa bafta cu GM-ul Daca exista bug sau ori ce problema contactati-ma pe skype (florin.george16) PS: Spor cu GM-UL, Ceau LINK VIDEO : LINK DOWNLOAD GAMEMODE: http://www99.zippyshare.com/v/iugiZnP5/file.html Baza de date se afla in GM! (PS: ARGUMENTEZ AICI NU FOLOSESC ANTIVIRUS NU GARANTEZ DACA ARE VIRUSI SAU NU, DACA ARE VIRUSI INSEAMNA CA E DE LA PAWNO SCHIMBATI PAWNO SI VA MERGE TOT, O ZI / SEARA BUNA)! RESPECTELE MELE LUI ZeCo.F
[kLs]Z3r0. - [kLs]ArmaNd Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Este extrem de buguit, cum am intrat pe el deja am vazut bug-uri..
JustRed Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Nu mi se pare nimic diferit de majoritatea serverelor.
AnoXis Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Nu mi se pare ceva "wow" este un simplu gamemode..
BrainDit Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 lol care este parola cand ai admin mai mare ca 6 ?
KripToN. Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Acum 1 oră, BrainDit a spus: lol care este parola cand ai admin mai mare ca 6 ? :d:d:d secret:d
BrainDit Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Acum 3 ore, Th3FuK3R Channel a spus: :d:d:d secret:d hai ba atunci care mai e sensul sa il mai posteze pe net cu secreturi imi zici si mie ?
KripToN. Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Acum 17 ore, BrainDit a spus: hai ba atunci care mai e sensul sa il mai posteze pe net cu secreturi imi zici si mie ? Deci nu stiu nici eu parola eu doar am scos sistemul cela:)) de protectie:d si gata
AlexRYA Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Parola este: red2play99 . Daca vrei sa scoti sistemul cauta in gamemode "if(dialogid == DIALOG_SECURITATE)". 1
BrainDit Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 1 oră în urmă, AlexRYA a spus: Parola este: red2play99 . Daca vrei sa scoti sistemul cauta in gamemode "if(dialogid == DIALOG_SECURITATE)". Mersi mult :* <3
Recommended Posts