Administrator WopsS Posted July 21, 2016 Administrator Posted July 21, 2016 Salut, În dată de 24.07.2016 tot ce ţine de site-ul sa-mp.ro o să fie indisponibil pentru maxim 12 ore. Motivul acestui downtime este datorită migrării serverului să-mp.ro către un alt provider. Tot odată o să începem să facem mici modificări pe la forum şi site, aşa că aş vrea să-mi daţi un răspuns cu ce aţi vrea să vedeţi cât mai curând pe forum. 2
Kingsley Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Atunci cand te inregistrezi sa dai un test de limba romana si daca nu il treci cu minim 5, ban ip. Topic-uri / Categorii noi si interesante. Retras
kwnx Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 On 7/23/2016 at 09:55, Tud0r. said: Atunci cand te inregistrezi sa dai un test de limba romana si daca nu il treci cu minim 5, ban ip. Topic-uri / Categorii noi si interesante. Sunt deja destul de interesante, si buna ideea cu testul. Mie mi-ar placea sa vad niste schimbari la designe-ul forumului, lucruri marunte.
Administrator -=[Vyorel]=- Posted July 23, 2016 Administrator Posted July 23, 2016 1 hour ago, Tud0r. said: Atunci cand te inregistrezi sa dai un test de limba romana si daca nu il treci cu minim 5, ban ip. Topic-uri / Categorii noi si interesante. Dacă facem asta nu s-ar mai face cont decât 1 la 5 ani =))) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Kingsley Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Just now, -=[Vyorel]=- said: Dacă facem asta nu s-ar mai face cont decât 1 la 5 ani =))) Eee... nici chiar asa. Sa fie acolo cateva intrebari de scoala primara:D Retras
GenOxigen Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 (edited) Sa putem uploada poze si link download direct de aici nu ar mai fi probleme cu poze si download Edited July 24, 2016 by GenOxigen
Administrator WopsS Posted July 24, 2016 Author Administrator Posted July 24, 2016 1 minute ago, GenOxigen said: Sa putem uploada poze si link download direct de aici nu ar mai fi probleme cu poze si download Este posibil deja.
Recommended Posts