Jump to content

Pioneer-Roleplay[ALPHA v0.1]


Recommended Posts

Salutare, astăzi am decis să vă prezint proiectul meu cu ajutorul căruia încerc să aduc ceva nou între atâtea servere de tip RPG care domină comunitatea română de sa-mp. Ieri lucram la un sistem de mapping cu obiecte care pot fi distruse și mi-a venit o idee care sper să fie unică și apreciată.

Descrierea GameMode-ului:

Fiecare jucător nou înregistrat se trezește pe o insulă aleatorie dintre cele 50 de insule existente momentan pe server generate aleatoriu când cineva intră pe acea insulă pentru prima dată. Jucătorul trebuie să își adune provizii, să își creeze o casă, respectiv să facă insula un loc cât mai plăcut de trai, dacă jucătorul are hârtie, cerneală și măcar o plută poate să mearga pe o altă insulă și să creeze o hartă cu drumul dintre cele două insule. Daca jucătorul nu are o hartă acesta are șansa doar de 33% să se întoarcă pe insula sa, acesta poate ajunge pe altă insulă sau se poate rătăcii și caracterul o să decedeze. Caracterul nu o să mai poată fi recuperat dacă moare pierdut pe mare și jucătorul trebuie să își creeze un cont nou. Jucătorii își pot crea cu ajutorul diferitor materiale clădiri și obiecte care au o anumită durabilitate și viată. Obiectele pot fi sparte și de la obiecte o să cadă materiale. Pionierul fiecărei insule o să primească un număr de puncte ”tribale” în funcție de câți locuitori are insula descoperită de el. Cu aceste puncte jucătorul își poate crea un trib și cu acel trib poate ataca alte insule și să preia conducerea insulei primind bani și taxe și de pe acele insule sau își poate proteja gradul de pe insula sa cu ajutorul membrilor din tribul său.

Update log:

Quote

Alpha v0.1:

  1. Adăugat sistem de obiecte destructibile.
  2. Adăugat sistem de generare aleatorie a insulelor.
  3. Creat sistemul de tăiere al copacilor și spargerea pietrelor.
  4. Realizat script-ul pentru focul de tabără.
  5. Adăugat obiectul de cort.

Media:

Alpha v0.1

http://imgur.com/a/ehKiW

 

 

Gh38gEQ.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.