S1meD Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Salut, cred ca toți v-ați săturat de jobul Drugs Dealer clasic, /comanda iți da o mașină intri in Cp si gata. Acum cîteva zile am decis sa ma apuc de un job puțin mau unic, detalii în video.
WiDuAlK Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 a meu e mai fain @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
S1meD Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Acum 10 minute, WiDuAlK a spus: a meu e mai fain Pai eu l-am facut in 30 minute. Detalii despre jobul tau?
WiDuAlK Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 plantezi, creste, procuri, folosesti, ai efecte mai speciale decat de drunk @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
S1meD Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Acum 22 minute, WiDuAlK a spus: plantezi, creste, procuri, folosesti, ai efecte mai speciale decat de drunk E o idee buna, aia cu plantezi e usoara.
S1meD Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Acum 15 minute, Andi a spus: Frumos sistem! Felicitări! Multumesc.
EquiNoxAdv Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 1 hour ago, WiDuAlK said: a meu e mai fain Ma gandeam eu
S1meD Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Acum 5 minute, Alin ︻芫═─── • a spus: acceptabil Mersi :* Mai am de lucru la acest job.
Wh1tePoint Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 felicitari, in opinia mea este un sistem unic. Felicitari !
Recommended Posts