Lothbrok Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Salutare, SA-MP.ro, sunt Lothbrok si caut o echipa pentru bGaming.ro. Am nevoie de un scripter foarte priceput pe care o sa il platesc in functie de complexitatea unui fiecare sistem, un designer care se va ocupa de designul forumului si de un player ca se va ocupa de reclama pe diferite grupuri pe facebook, etc. Pentru detalii, PM or reply. Ofer si rog seriozitate. De ce doresc sa fac rGame.ro? rGame.ro va fi bazata in special pe un server de samp, dar ne vom gandi sa achizitionam si alte servere (cs / ts / radio). Avem banii necesari sa platim promovari / hostul si serviciile dvs. Edited March 20, 2016 by Lothbrok
MrAndyAdv Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 add : zzandrei.andrei1 Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Lothbrok Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Dati-mi PM cu detalii despre voi, dupa ne vom auzi pe skype intr-o comfa.
Master18 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Chiar acum, Lothbrok a spus: UP! UPDATE + adaugare post designer. mai cauti scripter? Click si nu vei regreta!
Lothbrok Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 2 minutes ago, Master18 said: mai cauti scripter? da, astept un facebook sau ce stii tu sa faci.
Master18 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Acum 1 minut, Lothbrok a spus: da, astept un facebook sau ce stii tu sa faci. skype: george.florescu5 Y!M: [email protected] Click si nu vei regreta!
Lothbrok Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Just now, Master18 said: skype: george.florescu5 Y!M: [email protected] Facebook, te rog. Trimite-mi un PM.
Daedric-Fox Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 On 19.03.2016 at 10:47, Lothbrok said: Facebook, te rog. Trimite-mi un PM. Daca mai ești în căutare lasă.mi pm. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Daniϵl Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 On Friday, March 18, 2016 at 16:15, Lothbrok said: Salutare, SA-MP.ro, sunt Lothbrok si caut o echipa pentru bGaming.ro. Am nevoie de un scripter foarte priceput pe care o sa il platesc in functie de complexitatea unui fiecare sistem, un designer care se va ocupa de designul forumului si de un player ca se va ocupa de reclama pe diferite grupuri pe facebook, etc. Pentru detalii, PM or reply. Ofer si rog seriozitate. De ce doresc sa fac rGame.ro? rGame.ro va fi bazata in special pe un server de samp, dar ne vom gandi sa achizitionam si alte servere (cs / ts / radio). Avem banii necesari sa platim promovari / hostul si serviciile dvs. Nici măcar o cerere în care sa zici tu de la tine ce cauți nu ai fost în stare sa faci? Bgaming.ro, rgame.ro ? Sau sunt cumva amândouă ale tale? :-?
Recommended Posts