Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Vreau sa propun schimbara dimensiunii avatarului, sa fie ceva mai frumos si sa incapa un poza mai mare, dimensiuni 175x300px de exemplu.

Posted
11 minutes ago, KnowN said:

Mie imi place asa cum este.

Sunt foarte aiurea cele actuale :| De aia nici nu imi pun avatar.

PRO.

Posted (edited)

PRO ar face forumul mult mai aratos

off: dar nu cred ca se v-a schimba mi se pare ca a mai fost propusa candva

Edited by ★♕ Manu ★♕
  • Administrator
Posted

Salut,

In momentul de fata marimea maxima pentru un avatar este de 300x300 doar ca IP. Board le decupeaza si nu iese mereu cum vrei, ai incercat sa dai zoom-out la decupare? Daca nu lasa-mi mie poza si o sa incerc sa ti-o pun.

Posted
Acum 2 ore, WopsS a spus:

Salut,

In momentul de fata marimea maxima pentru un avatar este de 300x300 doar ca IP. Board le decupeaza si nu iese mereu cum vrei, ai incercat sa dai zoom-out la decupare? Daca nu lasa-mi mie poza si o sa incerc sa ti-o pun.

Ma refeream la ceva de genu C8ivacs.png

• Administrator
Posted
4 minutes ago, PunkyRO said:

Ma refeream la ceva de genu C8ivacs.png

Poti sa-mi dai imaginea completa?

Posted
Acum 1 minut, WopsS a spus:

Poti sa-mi dai imaginea completa?

Nu cred ca ai inteles sau m-am facut inteles, ziceam sa schimbi dimensiunea avatarului, adica sa nu mai fie asa patrat, sa fie dreptunghiular de exemplu. Uite si imaginea completa: http://i.imgur.com/7gQOTxC.jpg

• Administrator
Posted
3 minutes ago, PunkyRO said:

Nu cred ca ai inteles sau m-am facut inteles, ziceam sa schimbi dimensiunea avatarului, adica sa nu mai fie asa patrat, sa fie dreptunghiular de exemplu. Uite si imaginea completa: http://i.imgur.com/7gQOTxC.jpg

Unele avatare nu o sa mai arate bine daca facem asta pana cand nu face IP. Board ceva in privinta asta...

Cred ca pot face ceva, o sa vorbesc si cu Viorel sa vad ce zice.

Posted (edited)

Pentru tema asta a forumului, se potriveste avatarul patrat, pentru tema acea clasica de ipb cum erau mai demult sau tema de o are si bugg** este bun avatarul dreptughic. Deci fiecare avatar e pe tema.

Off: poate adaugati si tema acea clasica e frumusica :)

Edited by Mister

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn