PunkyRO Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Salut! Vreau sa propun schimbara dimensiunii avatarului, sa fie ceva mai frumos si sa incapa un poza mai mare, dimensiuni 175x300px de exemplu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Mie imi place asa cum este. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lothbrok Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 11 minutes ago, KnowN said: Mie imi place asa cum este. Sunt foarte aiurea cele actuale De aia nici nu imi pun avatar. PRO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Er0R Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 (edited) PRO ar face forumul mult mai aratos off: dar nu cred ca se v-a schimba mi se pare ca a mai fost propusa candva Edited March 16, 2016 by ★♕ Manu ★♕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Salut, In momentul de fata marimea maxima pentru un avatar este de 300x300 doar ca IP. Board le decupeaza si nu iese mereu cum vrei, ai incercat sa dai zoom-out la decupare? Daca nu lasa-mi mie poza si o sa incerc sa ti-o pun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PunkyRO Posted March 16, 2016 Author Report Share Posted March 16, 2016 Acum 2 ore, WopsS a spus: Salut, In momentul de fata marimea maxima pentru un avatar este de 300x300 doar ca IP. Board le decupeaza si nu iese mereu cum vrei, ai incercat sa dai zoom-out la decupare? Daca nu lasa-mi mie poza si o sa incerc sa ti-o pun. Ma refeream la ceva de genu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 4 minutes ago, PunkyRO said: Ma refeream la ceva de genu Poti sa-mi dai imaginea completa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PunkyRO Posted March 16, 2016 Author Report Share Posted March 16, 2016 Acum 1 minut, WopsS a spus: Poti sa-mi dai imaginea completa? Nu cred ca ai inteles sau m-am facut inteles, ziceam sa schimbi dimensiunea avatarului, adica sa nu mai fie asa patrat, sa fie dreptunghiular de exemplu. Uite si imaginea completa: http://i.imgur.com/7gQOTxC.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 3 minutes ago, PunkyRO said: Nu cred ca ai inteles sau m-am facut inteles, ziceam sa schimbi dimensiunea avatarului, adica sa nu mai fie asa patrat, sa fie dreptunghiular de exemplu. Uite si imaginea completa: http://i.imgur.com/7gQOTxC.jpg Unele avatare nu o sa mai arate bine daca facem asta pana cand nu face IP. Board ceva in privinta asta... Cred ca pot face ceva, o sa vorbesc si cu Viorel sa vad ce zice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 (edited) Pentru tema asta a forumului, se potriveste avatarul patrat, pentru tema acea clasica de ipb cum erau mai demult sau tema de o are si bugg** este bun avatarul dreptughic. Deci fiecare avatar e pe tema. Off: poate adaugati si tema acea clasica e frumusica Edited March 16, 2016 by Mister Quote __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts