Diablo Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 (edited) Poziţie: scripter / mapper / altceva (specificaţi) scripterCe servicii pot oferi: pot oferi scripting in html/php/mysql/pawn.Alte detalii:Ofer servicii de scripting gratuit in principal Pawn deci nu ma angajez pentru altceva. VREAU un baiat serios. Fara tepari fara farse fara altceva. Cerinte: Sa aiba comunitate. Sa aiba bani de host si de promovari. Nu lucrez cu cei care nu au un ban in buzunar pentru promovari. Sunt scripter serios am gamemode-uri cu panel sau fara. Pot lucra si pe gamemode-ul vostru doar ca nu vreau Bugged ( no offence nu fac reclama / urasc comunitatea). Cred ca am spus destul astept PM eventual si va dau facebook/skype. Hai salut si la multi ani! EDIT: NU INTRU IN NICI UN PARTENERIAT FARA COMUNITATE! NU MA INTERESEAZA AFFILIATELE SAU DOMENII HOL.ES ETC. VREAU DOAR RO/COM .Vreau ceva serios. Foarte serios. Eu vin cu un pachet vreau sa am unde sa il desfac. Nu vreau comentarii ca astea's figuri. Nu Sunt un scripter serios si vreau ceva serios. Edited March 17, 2016 by TheSpy 2 Quote Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 UP Scuze daca deranjeaza. P.S.: Comunitatea sa fie a dumeavoastra cel care "ma angajeaza." 1 Quote Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsley Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Recomand.(PM iti dau eu niste contacte ale unor baieti care indeplinesc conditiile tale) Quote Retras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted March 19, 2016 Author Report Share Posted March 19, 2016 Acum 22 ore, Tud0r. #Imparat #Codat a spus: Recomand.(PM iti dau eu niste contacte ale unor baieti care indeplinesc conditiile tale) Mersi . Astept. Quote Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandraRC Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 @TheSpy lasă-mi o adresă de contact mulțumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted March 19, 2016 Author Report Share Posted March 19, 2016 Inca caut. Quote Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lothbrok Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Niste poze cu gm-urile facute de tine? PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forzy Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Pm cu un id skype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts